MacOSek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Oficjalna strona: LINK Developer: Ubisoft Montreal Wydawca: Ubisoft Engine: Unreal Engine 3 Gatunek: Tactical shooter Data wydania: USA - 18 Marca 2008, Europa - 20 Marca 2008 Platformy: Xbox 360, PS3, PC ------------------------------- -------------------------------Teaser (SD)Trailer (HD, SD, Streaming) Edytowane 13 Października 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 nie dotkne palcem, mam dosyc tych gejowskich kolorow z jedynki, wedlug mnie druga czesc nie bedzie miala niczego do zaoferowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 kucyk Dokladnie ,kto dobieral im palete kolorow ?? moze naprawde jakis inszy ;) Po screenach widac ze graficznych cudow nei bedzie ,kolory dalej takie siakies pomylone Oby grywalnosc byla co najmniej taka jak w jedynce ,to sie jakos przetrawi te kolory . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) ch z paleta kolorow ;] w 3 ostatnich czesciach to grywalnosc byla najwiekszym problemem. Chcieli zrobic shooter dla mas, ale zapomnieli, ze popularnosc serii zyskali dzieki pierwszym - taktycznym rainbowom. Swoja droga to czasami na konsoli mnie k***ca strzelala jak przyszlo dokladnie i szybko celowac na tym padzie xD na piecu dla odmiany vegas byl za latwy i przez to szybko nudzil ^^ Edytowane 11 Stycznia 2008 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 FIRST 10 MINUTES no no, oby takich lokacji bylo wiecej, moze zmienie zdanie na temat gry :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) na piecu dla odmiany vegas byl za latwy i przez to szybko nudzil ^^ więc chyba nie grałeś na piecu, lub w trybie 'EJSI' ;] , bo na najwyższym poziomie "realistic" często trzeba było podchodzić do fragmentu gry po kilka razy, przeciwnicy strzelali bardzo celnie i wystarczyło kilka kulek byś padł edit: trailery fajne ale jak widzę to koślawe, niepełnosprawne.. sterowanie to dosłownie aż mi niedobrze. myślę że trudno temu zaprzeczyć, wystarczy obejrzeć .... Edytowane 7 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) Mi podobala sie pierwsza czesc na PC . Cieszyl mnie fakt , ze dodano kamery ala Splinter Cell. Czy byla latwa? Na pewno wzgledem GRAWA tak , ale nie przejdziemy jej na pale. Boje sie tylko jednego. Syndromu czesci pierwszej dotyczacego grafiki w planszach. OCB? Tam im dalej tym grafa byla coraz gorsza , do tego jakby cos z wymaganiami. Pierwsze levele z HDR itd. wygladaly swietnie (miasto) , do tego banglalo mi to na 1024 , ostatnie levele (most itd) wygladaly paskudnie , ochydnie i lazily mi ledwo w 640...LOL. Oby engine poprawili bo to wyglada tak samo jak GRAW ale tak nie lazi. Edytowane 7 Marca 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) więc chyba nie grałeś na piecu, lub w trybie 'EJSI' ;] , bo na najwyższym poziomie "realistic" często trzeba było podchodzić do fragmentu gry po kilka razy, przeciwnicy strzelali bardzo celnie i wystarczyło kilka kulek byś padłnie pamietam na jakim poziomie gralem, ale uwierz, ze na bank nie bylo to easy :) trening czyni mistrza, przejdz to jeszcze raz, a napewno pojdzie Ci o wiele lepiej :D hehe... tak, to byla irionia ;) po prostu pewnie strzelasz jak bot :D bo gra byla latwa i nudna :D Edytowane 7 Marca 2008 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 No i jak gierka? Grał ktoś? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Data wydania: USA - 18 Marca 2008, Europa - 20 Marca 2008przesuneli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) przesuneli ;)no i co :razz: to jak... gral ktos? ;) Edytowane 16 Marca 2008 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Ja grałem troszkę. Do singla dodano customizację postaci (płeć ;) i m.in. pancerz, który ma wpływ na mobilność) oraz nabijanie punktów doświadczenia służących do odkrywania nowych bonusów. Grafika lepsza, ale bez rewelacji. Przeciwnicy nie zaskakują (1 level). Feeling jak w pierwszej części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 czy gra w singlu jest rozbudowana , nie bede gral online i zastanawiam sie czy warto kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 czy gra w singlu jest rozbudowana , nie bede gral online i zastanawiam sie czy warto kupicSingiel to 6-7 godzinek grania, fajny ale bez polotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Pograłem trochę z kolegą na splicie, generalnie gra (single) na 2-3 wieczory, można się pobawić, potem już tylko multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Gra obsługuje 1280x1024 w 4:3 ? Sprawdziłby to ktoś dla mnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Gra obsługuje 1280x1024 w 4:3 ? Sprawdziłby to ktoś dla mnie ?Obsługuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Dzięki wielkie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Gra obsługuje 1280x1024 w 4:3 ? Sprawdziłby to ktoś dla mnie ?OT: 1280x1024 w 4:3 jest awykonalne, chyba ze bedziesz mial piksel o prostokatnym ksztalcie ;) 5:4 jesli juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...