rcicho Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Kupuje jutro laptop ASUS F3U-AP052 i zamierzam wgrać do niego windowsa XP. Czy sterowniki pod ten system będą w zestawie czy też nalezy samemu sciągnąć? Na stronie http://support.asus.com/download/download....SLanguage=pl-pl są do sciagnięcia ale nie za bardzo wiem co jest do czego. Tzn chodzi mi o dział OTHERS i tam mam nastepujace sterowniki: Sinosun TPM driver Infineon TPM driver KB_filter Driver UAA bus driver and Audio driver Do czego jest każdy z nich i czy wszystkie nalezy sciagnac i zainstalować? Ostatni dział to MANUAL - ktore z zawartych tam sterwoników nalezy zainstalowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanx Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 oj chłopie - a może najpierw kup sobie słownik angielskiego bo na komputer chyba jeszcze za wcześnie manual - to instrukcje obsługi tpm to moduł szyfrujący dane UAA bus driver and Audio driver - to sterownik szyny od dzwięku wchodzisz w manager urządzeń i patrzysz czego nie ma i to instalujesz poza tym mówią, że od przybytku glowa nie boli - podobno ja wiem, że jestes podniecony nową zabawką, ale czy nie powinieneś pisać jak juz będzie w domu a nie martwić się na zapas ? pamietaj człowiek uczy się na błedach - po 10 reinstalacji systemu dojdziesz do prefekcji powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcicho Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...