Dae Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 zaistalowałem gierkę a kiedy właczam to pokazuje mi taki błąd "Failed creating the Direct3d device" mam Radeona 9000 i wgranego directx 9.0c. Co jest nie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 mam prosbe do wszysztkich ktorzy grali w ta gre, a w szczegolnosci do Vasago bo on sobie z tym poradzil. jak przejsc ten moment nie da sie zabic tego typa u gory :( nie wiem o co chodzi, juz sie z tym mecze 2 dni i nic. pls HELP!!! Musisz się cofnąc aż za miejsc,e w którym pierwszy raz Leon spotkał Samonuske i tam jest jeszcze jeden zaułek zarośnięty krwiożerczymi roślinkami ----- ścinasz je, zabijasz bydle które tam stacjonuje i zabierasz klucz do tej bramy :] Narka!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 zaistalowałem gierkę a kiedy właczam to pokazuje mi taki błąd "Failed creating the Direct3d device" mam Radeona 9000 i wgranego directx 9.0c. Co jest nie tak?? do gry wymagana jest karta ze wsparciem dla Dx9, czyli gf fx'y, serie 6 i 7 oraz radki od 9500 w gore.... Twoj 9000 jest zgodny tylko z dx8.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tati008 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 witam znowu mam problem,jestem w krypcie zabilem wszystkich i doszlem do drzwi na ktorych jest taka niebieska "flegma" :) jak chce wejsc to pisze "Resonating with the gauntlet, the air swiels inside. o co chodzi? myslalem zeby cos ubgradowac ale juz mam wszystko na maxa. p.s dzieki *Frog51* za poprzednia pomoc :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 znaczy to ze musisz miec bron niebieska :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tati008 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) to znaczy jaka niebieska?? gdzie ja zdobyc?? Edytowane 27 Grudnia 2005 przez tati008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) zbakany leon zawodowiec a w kolo wiele ziela :D Jak pokonac drugiego bossa, bo nie umie sobie z nim poradzic ?? Edytowane 27 Grudnia 2005 przez tomekbobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ej sory ja nie w temacie troche oO Wy gracie na jakims emulatorze czy ta gra juz wyszla poprostu? Jak z wymaganiami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 gra juz wyszla w wersji na pc :D co do wymagan to mi chodzi na drugim kompie ładnie a mam tam athlona xp 2000+ , 256 ram , i radeona 9550 wiec wymagania "male" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 wymagania ma male bo w sumie niby co w niej malo by mulic kompa ? efektow grafinczych tu sie nieuswiadczy ;] w sumie to gra chyba jest w DX7.0 (tak mi sie zdaje) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 w sumie to gra chyba jest w DX7.0 (tak mi sie zdaje) :lol2: nawet jesli... to i tak wymaga karty zgodnej z dx9 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Gierka jest bardzo przeciętna, miałem nadzieję, ze mi sie spodoba, jednak tak się nie stało. Nie wiem czemu, ale zawsze lubiałem japońskie pozycje gier, a ta jakoś nie przypadła mi do gustu, może pecet sprowadził mnie na złą stronę? I zapomniało sie o konsolowych tytułach :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Pogralem chwile i lipa panowie, lipa ;/. W ogole mi sie gierka nie podoba, nuuuudna, tak so much konsolowa. Idziesz do przodu i nawalasz mieczykiem ich, wystarczy napieprzac klawisz walki i on nawet sam ci 4 wrogow pojedzie ;s nie podoba mi sie ble. Dopiero co nagralem sie w Popa nowego i jakos niemoge przebolec ze trzeba tylko naciskac jeden klawisz i to cala filozofia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 i wlasnie ta cala filozofia klikania jednego (choc czasem trzeba sie napocic z dwoma) klawisza jest dla mnie przyjemna. po graniu w tytuly wymagajace malpiej zrecznosci, godzin myslenia i wysilania szarych komorek , wlaczam ta gierke i sie relaksuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 to jest jedna z tych gier cona początku moze sie nie podobać. Potem się rozkręca i wciaga. Jednak bez pada bym się do niej nie zabiarał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Omg nastepny... rzeczywiscie bez pada lipa :( W-S-A-D do chodzenia i przycisk do naparzania + spacja do itemkow. Masakra i jak tu grac :( To na czym kto gra to kwestia gustu. I bez sensu sa zdania "bez pada bym nie ruszal" jak ja tego nie lubie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 jednak fakt faktem ze pogralem w gre......i wylaczylem ja. Kumpel pozyczyl pada....i sie oderwac niemoglem :D A fabula z czasem sie coraz bardziej rozkreca i maci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Grafika jak na pc to kicha :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) utknąłem w tym miejscu i nie wiem co dalej rozwiazalem dwie ukladanki na plazy i tu po lewej stronie screena jak sie idzie jest ukryte wejscie do pomieszczenia i nie wiem co dalej , rozmawialem z wszystkimi ludzmi których spotkalem próbowalem wejsc do wszystkich drzwi ale nie da rady ? kto wie co tu trzeba zrobic? prosilbym o pomoc :) Edytowane 30 Grudnia 2005 przez tomekbobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strongman20 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam mam problem z grą omnimusha 3 gdy dochądzę Jacques do takiej wieży i wkładam tam black mirror (czy jakoś tak) to nagle obraz robi się czarny i nawet jak czekam pięć minut to nic sie niedzieje gra tak jakby sięzacina i nie ma innego wyjścia jak zrestartować kompa jakby co to zarzucam screena: ta gra bardzo mi się podoba więc bardzo proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 powinien sie wlaczyc filmik jak to cos sie sklada :D chyba, ja mam troche inaczej gra mi sie zacina i restartuje kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 no powinien byc filmik i gra rusza dalej..ale widze ze macie cos z nia skopane ;/ moze reiinstal pomoze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floury Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Witam wszystkich mam maly problemos... Obecnie jestem przy katedrze po raz 2... i te drzwi sa zablokowane ta zooolta flegma.. moze mi ktos powiedziec gdzie mam zdobyc bron bo sie niezbyt lapie... albo co mam zrobic :) Nieaktualne :D:D Wlasnie sobie z tym poradzilem :) Edytowane 31 Grudnia 2005 przez Floury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strongman20 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 A możecie mi powiedzieć ile u was na dysku zajmuje folder z filmikami bo może nie mam tego filmiku i chce porównać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floury Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 U mnie cały folder "Image" ma 1.15 GB A samo "movie" 213 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 A moze niech ktos ci save podesle zaraz po tej akcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swarorzyc Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 A ja przeszedłem O3:] gierka fajna, taka dla rozluźnienia. Po przejściu poczekajcie aż przeleca napisy, filmik krótki bedzie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 moze ktoś mi pomoze bo utknąłem przy "niebieskiem oku" wiecej kilka postów wyzej , co tam trzeba zrobic ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 alt + enter gra bedzie chodzil w pelnym oknie... za kazdym razem jak ja bedziesz odpalal, to bedziesz musial to zmieniac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 niech ktoś napisze jak sie strzela z łuku ( ????? help ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...