Gość Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 niech ktoś napisze jak sie strzela z łuku ( ????? help )przy domyslnym ustawieniu 1+enter [oba z numerycznej] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raisvitz Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) SAVE "SAVE" dostepne nowa bron LINK NEW ARMOR Jak pobrac plik : klikamy jak ponizej czekamy wyznaczona ilosc czasu rozpoczynamy pobieranie pliku Edytowane 5 Stycznia 2006 przez raisvitz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 hymmm, czy może mi ktos pomóc? otóż jestem w etapie "grand st." [samanosuke]....wytłukłem wszelakie potworki , podniosłem książeczke i.....nie mam pojecia co robic dalej. dwie bramy są zamkniete, jest portal i lustro do sejvowania...zapisalem gre, i chce zmienic postac na pana Reno , ale portal nie chce sie uruchomic Oo może ktos powiedziec co tu mam zrobic? :mrgreen: wg solucji mam zmienic postac , ale jest to niewykonalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 podaj link do tej solucji, byle nie z gry-online bo nie stac mnie na smsa :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 podaj link do tej solucji, byle nie z gry-online bo nie stac mnie na smsa :blink: ehh :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 ale po polsku kolego, myslalem ze masz po polsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 ale po polsku kolego, myslalem ze masz po polsku oczywiscie ze nie mam, tam nie ma wyszukanego slownictwa....jezeli nie rozumiesz, pora zaczac sie uczyc [ewentualny inny jezyk na pewno bedzie w googlu] ja nadal czekam na pomoc :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) jak przeszliscie etap z ta niebieska plazmą na drzwiach w porcie ? chodzi sie leonem i nie wiem co tam trzeba zrobic Edytowane 3 Stycznia 2006 przez tomekbobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 hymmm, czy może mi ktos pomóc? otóż jestem w etapie "grand st." [samanosuke]....wytłukłem wszelakie potworki , podniosłem książeczke i.....nie mam pojecia co robic dalej. dwie bramy są zamkniete, jest portal i lustro do sejvowania...zapisalem gre, i chce zmienic postac na pana Reno , ale portal nie chce sie uruchomic Oo może ktos powiedziec co tu mam zrobic? :mrgreen: wg solucji mam zmienic postac , ale jest to niewykonalne... Meczylem sie z tym samym... musisz ustawic sie miedzy lustrem do save a portalem, twarza w strone portalu, i odrocic sie o ok 45 stopni w lewa strone, wtedy gra powinna zalapac ze stoisz przy portalu.. w kazdym badz razie probuj odwaracac sie w rozne strony stojac przy nim, nie koniecznie zwrocony glowa w jego strone. Mnie sie w koncu udalo, a strasznie juz bluzgalem i chcialem wyrzucic gre w piz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Meczylem sie z tym samym... musisz ustawic sie miedzy lustrem do save a portalem, twarza w strone portalu, i odrocic sie o ok 45 stopni w lewa strone, wtedy gra powinna zalapac ze stoisz przy portalu.. w kazdym badz razie probuj odwaracac sie w rozne strony stojac przy nim, nie koniecznie zwrocony glowa w jego strone. Mnie sie w koncu udalo, a strasznie juz bluzgalem i chcialem wyrzucic gre w piz...dzieki za odpowiedz , ale zdążyłem sobie z tym poradzic w nocy...:> w moim przypadku trzeba by wciskac enter przy scianie [ :blink: ] stojąc kawałek od portalu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floury Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 a mozecie mi powiedziec co dalej ??:D ja juz to zrobilem ale jak juz zmienie na Jacqa to nie wiem co mam robic ... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRdolz Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) jak przeszliscie etap z ta niebieska plazmą na drzwiach w porcie ? chodzi sie leonem i nie wiem co tam trzeba zrobicMusisz zdobyc niebieska bron ktora jest za drzwiami z tym mlotkiem, otwierasz je kluczem... Mam pytanko, Jak sie przelacza postacie? Jestem w katedrze i musze zmienic sie w Reno zeby przejsc przez drzwi, jaka jest kombinacja klawiszy lub sposob? pozdro Edytowane 4 Stycznia 2006 przez eRdolz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floury Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Wlasnie skonczylem gre :) Ogolnie bardzo mi sie podobała ;] Jezli ktos ma jakies pytania to moze kierowac tu... Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Floury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam jak do tej pory radziłem sobie z ta grą , ale zawiesiłem sie w katedrze na dole są drzwi z tą niebieską jak to nazwać glutą :) jak przez nie przejsc ? dzieki za podpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRdolz Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Witam jak do tej pory radziłem sobie z ta grą , ale zawiesiłem sie w katedrze na dole są drzwi z tą niebieską jak to nazwać glutą :) jak przez nie przejsc ? dzieki za podpowiedź Ja mam ten sam problem i wydaje mi sie ze trzeba zmienic postaci bo Jean ma niebieska bron tylko niewiem jakimi klawiszami to zrobic :? Edytowane 8 Stycznia 2006 przez eRdolz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 musicie miec miecz na 2lvlu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRdolz Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) musicie miec miecz na 2lvluNie chodzi o wejscie do katedry bo tam trzebab bylo szabelke podniesc tylko jej podziemia jest tam niebieski glut i potrzeba broni z moca wiatru, tylko skad ja ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>? Edytowane 8 Stycznia 2006 przez eRdolz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 No własnie a jak zmienić postacie ?? bo nie wiem szabelke mam juz na 2 gim levelu i nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floury Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Nie chodzi o wejscie do katedry bo tam trzebab bylo szabelke podniesc tylko jej podziemia jest tam niebieski glut i potrzeba broni z moca wiatru, tylko skad ja ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>? Ja to napisze tak... Jak schodzisz na dol to dalej masz rozwidlenie drog...jedna prowadzi do tych wlasnie drzwi z glutem to na tym skrzyzowaniu mozesz rozbic takie cos w scianie to ja moze pokaze.... Jak to rozbijesz dostajesz item "Anti Dark Charm" czy jakos tak.... Dzieki niemu mozesz sciagac "ciemność" a tak dokladniej taki czarny dym jak byl na przyklad w gornej czesci katedry (na tym obrazku juz sciagniete :P ) z tych posagow musicie sciagac dym w odpowiedniej kolejnosci wg liczby palacych sie swiecznikow...(tego juz chyba nie musze pokazywac :P) no a jak juz sciagniecie ten cały "dym" to podchodzicie do posagu smoka czy co to tam jest i klikacie klawisz uzyj (domyslnie chyba "Enter") otrzymujecie w ten sposob bron z moca "Wiatru" konkretnie "Kuge" no to tyle :D Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Floury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prometeusz1 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Jak udoskonalić miecz z drugego lelevelu,jak to zrobić bo niemoge przejść przez te wrota z plazmą,poszę o podpowiedż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRdolz Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 @Floury: Dzieki ;) teraz juz wszystko jasne ;] Jak udoskonalić miecz z drugego lelevelu,jak to zrobić bo niemoge przejść przez te wrota z plazmą,poszę o podpowiedż. Szabelke upgrade'ujesz w lusterku (tam gdzie save'ujesz), sluzy do tego opcja "Enhance". pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prometeusz1 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Dzięki!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ja rowniez dziekuje za podpowiedz - banalnie proste to bylo, ale czasem sie zawieszam ;) hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Pewnie mnie za chwilę zabluzgacie, ale naprawdę nie ma teraz czasu, a potrzebuje podpowiedzi. Nie będę w stanie przeczytać całego topicu. Nie wiem czy tak ma być ale giera otwiera mi sie w oknie. I za cholerę jasną nie wiem jak ją przełaczyć w tryb pełnoekranowy. Zmiana rozdziałki w opcjach kompletnie nic nie daje. No chyba, że tak mam być??!! Ale jaki ma sens gra na 1/4 wielkości ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Pewnie mnie za chwilę zabluzgacie, ale naprawdę nie ma teraz czasu, a potrzebuje podpowiedzi. Nie będę w stanie przeczytać całego topicu. Nie wiem czy tak ma być ale giera otwiera mi sie w oknie. I za cholerę jasną nie wiem jak ją przełaczyć w tryb pełnoekranowy. Zmiana rozdziałki w opcjach kompletnie nic nie daje. No chyba, że tak mam być??!! Ale jaki ma sens gra na 1/4 wielkości ekranu. alt+enter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaper Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Ja tu tylko przejazdem ^^. Mam problem natury technicznej: Otuz pobralem sobie gierke (miała byc eng) autorun na plytce jest angielski ale jak odpalam gre to oprocz PRESS START BUTTON wszystkop jest w "krzaczkach". Da sie jakos przestawic jezyk ?? czy po prosty mam pecha i wcisneli mi wesje japonska (dodam jeszcze ze w plikach gry sa zarowno filmiki japonskie jak i angielskie) prosil bym o odpowiedz i instrukcje (jak ktos by mogł to na GG 2863453 i prosil bym wspomniec ze w sprawie gierki bo na "czesc" od nieznajomych zwyklem niereagowac) z góry thx Edytowane 10 Stycznia 2006 przez Gaper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 To dobrze, ze tylko przejazdem, bo i tak nie zagrzejesz miejsca dluzej... 30 dni ZKU za warez. Na przyszlosc polecam lekture regulaminu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prometeusz1 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Gaper----instalujesz w j.japońskim CD1iCD2 po instalce jest j.ang. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Kurcze, jestem w zamku Mont Saint Michel, gram Jacques'em i jestem przy puzlach (tzn. takie układanki ze słońcem, księżycem i gwiazdą). Muszę rozwiązać trzecią układankę. Znam kolejność w jakiej trzeba ją rozwiązać, lecz nie wiem jak stanąć na klocku do którego przechodzi się na ukos. Już próbowałem tyle razy i dalej nic :/ Może ktoś coś podpowie?? Jakieś zdjęcie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lecter12 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 jestem w piwnicach Notre Dame, już za drzwiami z niebieskim punktem, teraz przed sobą mam drzwi z czaszkami, których nie moge otworzyć (wyraźnie brakuje w nich jednej czaszki). Na początku wejścia do piwnic leży taka sama czaszka ale za nic nie mogę jej ruszyć :/ Ktoś dopomoże ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...