Koz@k Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 no to cos zjebales. Za kazdym razem kiedy odpalasz gre musisz zmieniac te opcje. Jedna jest do napisow angielskich w grze a druga do dzwieku. Musi dzialac i nie wymyslaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 a macie może opis do tej gry...?? bo po japońsku to ja nie wiem o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 zabiłem tego wielkoluda który porwał księżniczkę,dalej jakiś zombie ucieka do podziemi,zdobywam czar ognia i idę do dużego domu ze studnią tam zabiłem wszystkich i nie wiem co dalej,są dwie pary drzwi które wymagają podwójnej mocy danego czaru,jakiś człeko-insekt zwisa z sufitu ale nie mogę z nim gadać,w studni się coś błyszczy ale nie mogę podnieść,a w podziemiach jest skrzynia do której trzeba podać odpowiedź na zagadkę o ograch-brakuje mi jednej księki do odkodowanie i nie wiem co zazanczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 jest wersja ang. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 jap.ale można ustawić dialogi i tekst po ang.,już dałem radę,trzeba było podnieść poziom magii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiShkiL Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Mam problem. Filmiki chodzą miodzio, ale jak chwilkę pogram w samą g framerate spada do 5-10 fps. Wiem, że ktoś już miał podobny problem, ale nie został on rozwiązany. Może teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 niestety,ja do tej pory nie wiem czemu tak jest,na sprzecie z podpisu mam to samo a powinno mi wymiatac z 200 klatek tym bardziej ze gra wymaga PII450 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Z konwersjami tak jest. Nie dziwie sie, ze nawet nie slyszalem ze tak gra jest na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiShkiL Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Ta gra ma problemy ze wszystkimi radkami. Ja mam 9550 i 5fps. Znalazłem patch, info po chińsku, jedyne co zrozumiałem to słowa "ATI" ;-) ftp://202.99.229.34/download/patch_pac/03...nese_patch1.zip www.ag.ru/emufree/onimusha_tchinese_patch1.zip www.ag.ru/emufree/onimusha_tchinese_patch2.zip Ok. Mam patcha, odpalam go, wskazuje dir z grą i wyskakuje błąd "Data integrity error (crc)". Łotafak is goinon? Mam wersję japan/english. Niestety nie znalazłem patcha do tej wersji, a z opisu wynika, że ten w linku jest do wersji chińskiej. Może to przez to. Nie wiem, Jakby ktoś coś wiedział proszę o info! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aser44 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Jak ustawić angielski napisy w wersji japońskiej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Jak ustawić angielski napisy w wersji japońskiej ?? 1258999[/snapback] Prawie caly topic o tym a ten pyta :blink: Super Gra tylko szkoda ze taka krotka,powinni wiecej takich robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Na 9800 PRO działa aż za szybko ( trzeba ograniczyć liczbę klatek), za to na IGP Mobile 9100 chaczy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpikeSpiegel Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Jeśli komuś ostro zwalnia gra niech ściągnie patcha z tego linka: http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sy..._102.zip&ref=ps P.S.Aha..skopiujcie wszystko oprócz "OnimuPC.exe".W przeciwnym przypadku gra wam nie pojdzie. P.S.2.Mam nadzieje,że komuś to pomogło.apap :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Myslalem ze wykopki to sie we wrzesniu robi. Ale widze ze nie wsyztskie ziemniaki wykopane :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 wy to rozmawiacie o Onimushy czy o Onimushy 3 B) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 faktycznie teraz to zauwazyłem ,błąd w temacie ,niestety -onimusha 1ka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiwanshinobi Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Witam. Problem mam następujący: Używam PC z Athlonem XP 2000+, 512MB ramu, Radeonem 8500 ze 128MB ramu, SoundBlasterem Live!, Windowsem XP jednak w zasadzie identycznie działo się na innym komputerze, z szybszym Athlonem, 512MB ramu i Radeonem 9550 ze 256MB ramu, także WinXP. Na obu tych konfiguracjach Onimusha chodzi, jednak w pewnych lokacjach drastycznie zwalnia. Ponadto nie wczytują się całe obiekty 3D (albo są czarne, nieoteksturowane), nie wczytują się niektóre sprite'y. Nie ma tu reguły, z każdym uruchomieniem można zgadywać, co się skaszani tym razem. Najwyraźniej problem jest z kartą grafiki. U mnie, na tym samym komputerze, w którym teraz jest Radek 8500, był przedtem GeForce 4MX 64MB. Gra chodziła wolno i bez cieni, ale wystarczyło zainstalować sterowniki z 2002 roku, żeby wzrosła wydajność i wyświetlały się cienie. Na Radku 8500 próbowałem różnych sterów, najstarszych z 2003 (chyba), próbowałem uruchamiać w trybie zgodności ze starszymi Windowsami - nic nie pomagało. Zaznaczam, że na tym, co mam teraz taki UT2004 śmiga w pełnych detalach i wysokiej rozdziałce, aż strach się bać. Onimusha (konwersja bodajże z 2002 roku) na zdrowy rozum powinna działać szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 No panowie - ta czesc jest o wiele lepsza od jedynki.Pewnie nie wiecie,ze w tej grze gra Jean Renno ? :P Nie mylcie z pierwsza czescia tak jak tu niektorzy powyzej bo to zupelnie inna gra.Z jedynka ma wspolny tylko tytul i gatunek.Graficzka troszq slaba ale sama gra miodzio.Nie to co PoP3 ale miodzio.Polecam :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jakby ktoś nie wiedział to niedawno pojawiła się , tym razem juz naprawdę 3 część Onimushy na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) W ogóle opłaca sie w tą grę pykać? Bo nie wiem czy warto. :razz: Do jakiej gry jest ona podobna? Czy to zwykła sieczka? Edytowane 7 Grudnia 2005 przez qjin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 wow , ale ci goscie sa szybcy kiedy ja napisalem ze wyszla , to mnie skierowali do tego topicu ze to stara gra z przed 2 lat , heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 W ogóle opłaca sie w tą grę pykać? Bo nie wiem czy warto. :razz: Do jakiej gry jest ona podobna? Czy to zwykła sieczka? jest podobna do residenta tylko ze z klimatami feudalnej Japoni , mi ta gra się bardzo podobała, na początku była taka sobie, ale potem się rozkreca. Fajna grafika, statystyczne kamery, plus zagadki ale resident. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Gdyby gra wyszla na PC rok lub dwa lata temu to grafika bylaby ok.Teraz nawet w 1024 wyglada po prostu slabo i bardzo konsolowo.Ache ten ps2;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Mala prosba o pomoc - co tu trzeba zrobic? Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Vasago Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Mam pytanko ---- jak przestawić rozdziałkę na wyższą ??? Bo póki co, to gram na tv, wygląda znośniej niż na monitorze :] Pozdrawiam!!!! EDIT: Miałem w opcjach włączony Light Mode i przez to nie szło przestawić rozdziałki :D ..... Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Frog51 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Mala prosba o pomoc - co tu trzeba zrobic? napewno musisz ściagnąć tego gościa z góry, ta gra jest na tyle łatwa że nawet dziecko sobie poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ok,juz mam. Nowa bron dawala dostep do sciezki, przez ktora wczesniej nie dawalo sie przejsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 teraz wymagania onimushy 3 na pc (ta z jackiem reno) ----The minimium system requirements OS:Windows XP/2000 Japanese CPU:Pentium4 2GHz or more AthlonXP or more Memory: 512MB or more Video card: DirectX9.0c or more VRAM512MB or more Sound card: DirectX9.0c sound card Input device: Keyboard, mouse, and controller ----Light mode system requirements OS:Windows XP/2000 Japanese CPU:PentiumIII 1G or more Video card: Video card for DirectX9.0c generation Sound card: Sound card for DirectX9.0c generation Input device: Keyboard, mouse, and controller Monitor: 640*480 HighColor niedziała mi na 4ti 4200 ,dlatego że moja karta nie jest generacją dx9c??to by była 3cia gierka po matrixie i batelfieldzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 jest podobna do residenta tylko ze z klimatami feudalnej Japoni , mi ta gra się bardzo podobała, na początku była taka sobie, ale potem się rozkreca. Fajna grafika, statystyczne kamery, plus zagadki ale resident.Szkoda, bo wolałbym dostać grę podobną do Prince of Persia :razz: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Szybkie pytanka, bo pogralem jakies 15min i pare rzeczy mnie zastanawia... 1. jak sie robi save'a? Czy sa po prostu jakies save pointy do ktorych jeszcze nie doszedlem? 2. da sie jakos omijac wstawki filmowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...