darch Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 a może jest jakaś rada by ją uruchomić na 4ti? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Zeby zrobic save'a trzeba dojsc do swiecacego na niebiesko lustra. Mozna tam tez podpakowac sprzet i przejsc trening. I moje pytanie ;) Jak sie wyprowadza criticale? Ludzi, ktorzy wypuscili ta gre na pieca, pozostawiajac konsolowe opisy (wcisnij kwadrat,kwadrat,krzyzyk) powino sie wywalic z pracy. Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Vasago Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zeby zrobic save'a trzeba dojsc do swiecacego na niebiesko lustra. Mozna tam tez podpakowac sprzet i przejsc trening. Filmow nie da sie przeskoczyc. Thx. A czesto sa te "lusterka"? Bo z tego co na razie widze (a nie znalazlem jeszcze zadnego..) to bedzie mnie ta gra strasznie irytowac wlasnie z powodu save'ow... I jeszcze: jak wyglada to cale light mode? Warto wlaczac? Z powodu dlugosci wstawek filmowych jakos nie mam ochoty samemu tego sprawdzac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Sa dosc czesto. No i mala poprawka, wlasnie wykrylem, ze filmy mozna przeskakiwac klawiszem odpowiedzialnym za wyswietlanie inwentarza. A co robi light mode wogle nie wiem. Widzialem tylko, ze ustawia na sztywno low resa. Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Vasago Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Co jakis czas widze jakies skrzynki/pudelka bodajze granatowe, ktore sa tak umiejscowione ze nie da sie ich wziac, tzn tak ze nawet nie ma jak do nich dojsc. Da sie cos z tym zrobic? (np jedna widzialem teraz grajac reno, na dole w wodospadzie, inna w miescie przed spotkaniem policjantki byla za lancuchem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 pozniej dostaniesz latajaca japoneczke ktora bedzie ci pomagac dostac sie do tych skrzynek. w grze trzeba sie czasem wrocic dlatego jesli raz sie czegos nie wzielo znacyz ty ze da sie dop potem :D ps. jestem teraz w kanalach z ta babka i niewiem co mam zrobic. sa jakies drzwi na kod 3 cyfrowy ale go nieznam. nigdzie indziej nieda sie isc ( jeden most sie niechce opusic) . niewie ktos moze co mam zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-Mac Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 mam małe pytanko, gra mi sie odpala w małym oknie, probowalem juz wszystkiego zeby odpalic ją na full-screenie ale nie potrafie, czy tą gre da sie w ogole odaplic na full... ?? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) ps. jestem teraz w kanalach z ta babka i niewiem co mam zrobic. sa jakies drzwi na kod 3 cyfrowy ale go nieznam. nigdzie indziej nieda sie isc ( jeden most sie niechce opusic) . niewie ktos moze co mam zrobic ?Jak wejdziesz po drabinie do gory, to znajdziesz kartke, na ktorej masz napisane jaki jest kod do tych drzwi (tzn taka mala zagadka :] ). Tak btw to fajna ta latajaca ferry :) Nie mieliscie problemu z tym "bossem" z tarcza i mieczem? Z 20 razy podchodzilem i to w easy mode :/ czasem ta gra jest az za prosta, a czasem tak trudna ze az denerwuje... T-Mac -> alt+enter i masz full screen Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Lord_Shiva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 hmmm wieksze problemy mialem z tym pierwszym bossem robotem. ten z mieczem padl szybko ale niepowiem, pare apteczek zuzylem :D ps. gdzie ta kartka lezy ? niemoge jej znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Hmmm... no to juz wiem czemu mialem takie problemy... zapomnialem o apteczkach ;] jeszcze do tej pory nie uzylem zadnej... Co do tej kartki, to na przeciwko tych drzwi z kodem, jest drabina, wchodzisz na gore i na jednym ze stolikow, albo obok na podlodze lezy, bodajze nazywa sie worker's memo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 no mam ta kartke ale to zagadka <_< tylko jakie jest jej rozwiazanie ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Idziesz do pokoju z monitorami i sprawdzasz ile czego tam jest. Bodajze 3 krzesla, 4 monitory i 1 magnet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Hmm.. jak sie dostac do katedry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 tu masz wszystkie opisy do gier http://www.gamefaqs.com/console/ps2/list_c.html tylko troche nie rozumiem, ta gra jest na tyle prosta że przechodzi się ją bez opisu. ten szyfr to pamietam ze rozwaliłem wszystkimi mozliwościami, chyba udało mi się po 10 minutach go otworzyć. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 tylko troche nie rozumiem, ta gra jest na tyle prosta że przechodzi się ją bez opisu.Jakos ciezko o 2 w nocy bylo mi wpasc na to ze mam upgrade'owac szabelki do lvl2... ten szyfr to pamietam ze rozwaliłem wszystkimi mozliwościami, chyba udało mi się po 10 minutach go otworzyć. :)tylko troche nie rozumiem.. ja wrocilem do poprzedniego pomieszczenia i policzylem.. zajelo mi to poltorej minuty... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 ja tez policzylem. a gra jest naprawde fajna. teraz biegam reno w jakies dokach ;] i mam fajna niebieska laske do bicia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Jak sie uzywa white vest, tej ktora leczy?? Mam ja zalozona i nic.. trzeba cos jeszcze nacisnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Proponuje czytac opisy przedmiotow. Masz sie nie ruszac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ech.. widac granie w nocy zupelnie mi nie sluzy. Czytam opisy przedmiotow, jak widac jestem zbyt niecierpliwy i czekalem zbyt krotko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 to jest JEAN Reno a nie Jack Reno ;) qrde kupiłem playa to onimusha jak na złość wyszła na pieca ktos pisal o czyms w stuli pop.... polecam gorąco Genji, bardziejs iekanka ale z niesamowitym klimacikiem ciupie od wczoraj i oderwać sie nei moge :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 a ja dodam ze jesli ktos sie nudzi to niech zajrzy do katalogu ONIMUSHA3\IMAGE\MOVIE\SYUKYAKU_eng.AVI swietna animacja :D pewnie da sie to odblokowac po przejsciu gry ale to tak dla niecierpliwcyh (w tym ja :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 No fakt, animacja miażdży ---- poziomem zbliżona do FF :] Zresztą cała gra jest świetna :] Narka!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 kurde jestem teraz w jakims zamku gdzie przyplynalem statkiem. Otworzylem reno dzwi zoltym medalionem, wbieglem do srodka i niewem co dalej, nigdzie nieda sie isc. Sa drzwi z jakims brakujacym rogiem ale niwem skad go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thargood Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 tam trzeba co chwil azmieniac sie z samurajem...raz robi cos leon i przesyla jakis przedmiot samurajowi i na odwrot.... ja mam problem bo jestem samurajhem w koncowej misjii w tym zamku i na samym pocztaku i [ciach!]a niemoge otworzyc zadnych drziw..li co?? mam tak skonczyc gre?/ POMOCY!!!!!!11111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 hmm tez sie z tym meczylem ale przeszedlem to ;] zmien sie na reno i mecz etap az do dostania "slonca" i klucza dla samuraja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 ok załatwiłem sobie "onimusze" (błąd w pisowni zamierzony) i mam pytanko... jak naparzać z łuku? bo wiem że trza nacisnąć R1 i X... czyli coś i J ma ktoś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo151 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Mam podobny problem który klapisz to R1 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 a ja dodam ze jesli ktos sie nudzi to niech zajrzy do katalogu ONIMUSHA3\IMAGE\MOVIE\SYUKYAKU_eng.AVI swietna animacja :D pewnie da sie to odblokowac po przejsciu gry ale to tak dla niecierpliwcyh (w tym ja :P) włącz gre i nie rob pewien czas nic w menu .. :P nic nie trzeba przechodzic .. starczy robic sobie jesc bedąc w menu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo151 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Jestem w katedrze Notre Dame, przy wejsciu z magicznym zamknięciem, bodajże chronionym przez magie powietrza, co tam trzeba zrobić . Pomocy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tati008 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 mam prosbe do wszysztkich ktorzy grali w ta gre, a w szczegolnosci do Vasago bo on sobie z tym poradzil. jak przejsc ten moment nie da sie zabic tego typa u gory :( nie wiem o co chodzi, juz sie z tym mecze 2 dni i nic. pls HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...