wako Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 @ q-b-a mam tak samo (radeon 9700) sterowniki - omega 5.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) Ja mam problem z tym przeklętym językiem angielskim, czytałem wcześniej jak to zrobić ale jakoś u mnie niema takiej opcji, a może coś źle robie?? Mam tam kilka opcji do wyboru ale tylko mogę zaznaczyć on lub of (tam gdzie się rozdziałke ustawia), mam też w głównym menu jakąś jeszcze zakładkę ale jak tam wchodzę to nic nie mogę zmienić, jest jakiś napis zaznaczony i nic więcej. Co z tym zrobić?? :mur: edit Już dałem rade, jest świetny na to sposób który zmienia wszystka na angielski na stałe, nawet jak wyłączymy grę i włączymy ponownie to nie musimy się już z tym męczyć. Wystarczy wejść do edytora rejestru i odszukać: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\ONIMUSHA3 PC\1.00.000] I tam zmienić język na angielski "Language"="English" Edytowane 8 Marca 2006 przez rysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 A jednak się nie udało, po tym jak się skończy pierwszy filmik (jak demony rozrabiają :D) otrzymuje dźwięk błędu i na tym koniec, wiecha i musze restartować kompa. Jak włączę sava to wszystko gra i jest po angielsku, ale jak tylko zmienia się lokacja to znowu ten błąd :angry: A w języku japońskim wszystko gra :mur: Co z tym zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nolek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Mam problem z uruchomieniem Onimusha 3 PC. Po kliknięciu na oni3.exe Najpierw pojawia mi się: Wystąpił problem z aplikacją ONIMUSHA3 PC i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. Mam tak samo. Tylko że z demkiem. Do postu powyżej - Tobie to się przynajmniej uruchamia w japońskiej wersji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 już ten problem rozwięzałem, skołowałem inną wersje B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbor115 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Odpal gre a potem na ekranie ustaw rozdzielczośc 800 na 600 lepiej sie nie da. Milego grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Witam mam problemik... jestem w Mont Saint Michel , gram Jacques'em nie wiem jak odpalić pochodnie?! To znaczy wiem że trzeba użyć broni Magic fire ale jak podchodze do pochodni naciskam wszystkie przyciski to nic sie nie dzieje zadna pochodnia sie nie odpala... też nie wiem co mam zrobic przy tym "słońcu, księżycu i gwieździe".. tak samo obok w tym posągu jest tylko jedno oko.. gdzie znajde drugie ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lala Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Siemka w grze onimusha 3 R1 to jaki klawisz na klawiaturze bo nie wiem pisac juzz moj nr gg to 6185692 ludzie pisac bo grac nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...