Didymos234 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Moja szefowa otrzymała propozycję na 5 laptopów, spośród których ma wybrać sobie jednego... Wszystkie mniej więcej w tej samej cenie. Czy macie jakieś szczególne typy, lub anty-typy? Uwaga podaję z cenami netto w sklepie w którym na 100% będziemy kupować więc jak coś, to trzeba się nimi sugerować. Jedynym wymaganiem koniecznym jest wbudowany mikrofon :P ale na pewno wszystkie to mają... 1) HP 6710b - w cenie 2946 2) Toshiba Satellite Pro A200 - w cenie 3171 3) ASUS F3 - w cenie 3219 4) HP nc8430 - w cenie 3822 Wszystkie mają Vistę Business oprócz ostatniego :( Co kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denzel Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zależy do czego ona potrzebuje tego laptopa, jeśli tylko praca lub sprawy osobiste to bym celował w HPka 6710b, bo najtańszy i to HP. Jeśli chcesz lepszą grafikę to to HP NC8430, który ma Radeona X1600, ale szefowa raczej w Quake'a nie gra :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zależy do czego ona potrzebuje tego laptopa, jeśli tylko praca lub sprawy osobiste to bym celował w HPka 6710b, bo najtańszy i to HP. Jeśli chcesz lepszą grafikę to to HP NC8430, który ma Radeona X1600, ale szefowa raczej w Quake'a nie gra :-) Nie nie, tylko praca praca praca. Office, Internet (dużo internetu... ;P) Chodzi o to żeby śmigał jak burza na codzień. Gry to ten laptop nigdy nie ujrzy ;) A co do ceny to olej to, najważniejszy jest przecież dobry wybór :P Chociaż też skłaniałem się do HP 6710b, sam mam 6510b i jest git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denzel Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 To każdy z nich będzie OK, patrz na procesor (C2D), RAM i dysk (najlepiej 7200). Reszta to już producent, ja się skłaniam w HPka, bo to jakość i wykonanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 HP Pavilion dv6625ew da sie go już weyrwać za niewiel ponad 3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zdecydowanie pierwszy: Zainstalowana pamięć RAM 1024 GB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 3K pln. to w sumie nie za wiele jak na laptopa dla szefowej. Raczej coć ze 2 razy tyle potrzeba wydać na sprzęt prestiżowy i niezawodny. To oczywiście moja opinia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 sorry ale np ten pavilion co podałem to jużsie w marę łapie na prestiżowy samą serią :wink: Ceną to fakt nie bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eciepecie Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jeśli potrzebuje ona laptopa, żeby szybko chodził to polecam na kadłubku Asus'a F5VL + włożyć do niego Core 2 Duo T7600, 2x1gb DDR2, 160gb sata2 i powinna być zadowolona :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 HP 6710b ma i C2D i 2GB Ramu więc moim zdaniem powinien być ok... Nie wiem, myślałem jeszacze nad tą Toshibą ale hmm.. chyba nie ma wielkiej rożnicy czyli nie warto poświęcać HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eciepecie Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 HP 6710b ma i C2D i 2GB Ramu więc moim zdaniem powinien być ok... Nie wiem, myślałem jeszacze nad tą Toshibą ale hmm.. chyba nie ma wielkiej rożnicy czyli nie warto poświęcać HP.Zależy jak jest wykonany :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...