860lacov Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Otóż wyskakuje mi taki oto błąd: Najpierw pokazuje mi się błąd Generic Host Process for Win32 Services. Dziś błąd ten wyskoczył po co 24-o godzinnym restarcie neostrady. Podobno może to powodować usługa posłaniec, ale jest ona u mnie wyłączona. Przeskanowałem system jakimś antyblasterem, który nic nie znalazł. Niedługo przywrócę sobie system, ale że teraz nie mogę tego zrobić, więc warto byłoby tegoż błędu się pozbyć. p.s. Przez cały czas mam włączonego i antywirusa i firewalla więc myślę, że żaden syf się nie dostał (nawet za bardzo nie szalałem z jakimiś egzotycznymi stronami) Być może to przez jakiś program, który ostatnio instalowałem, ale że błąd nie wyskoczył od razu po instalacji softu, to ciężko jest mi określić czy to wina oprogramowania czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Klasyczny przykład wirusa typu Saser, Blaster itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 A co jeśli tego klasycznego błędu nie rozwiązuje blaster fix i sasser fix ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 A co jeśli tego klasycznego błędu nie rozwiązuje blaster fix i sasser fix ?Wtedy pewnie zostaniesz poproszony o logi HiJack i przeskanowanie kompa skanerami online. Tak mi się wydaje, że taka będzie reakcja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 jak mi wyskakuje to wpisuje w start/uruchom "shutdown.exe -a" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 wejdź sobie w usługi i ustaw rpc nie na zamkniecie kompa tylko na restart usługi... środek zastępczy ale przynajmniej nie doświadczasz restartów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...