Komixx Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam... mam problem... Posiadam taki oto sprzęt: Athlon 64 3000+ @ 2,7 ghz na stand. napięciu Asus m2n-mx.. i takie pytanie.. kręci się wszystko ładnie.. tylko czemu fsb mam tylko do 300?lol XD moim zdaniem tyle maksymalnie ta płyta nie ma :|... śmieszne pytanie.. ale nie wiem czy da radę iść dalej.. (może jest na to jakiś sposób ;p) a jak nie to trudne.. z góry dzia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zmiania biosu może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) też tak myślałem a więc wziąłem się za robote.. i coś chyba nie umiem tego biosu wgrywać hehe;/ może poradzisz jakiś program do wgrywania biosu?:D bo ja szukam ezflash i nie moge znaleść.. (google.pl) Edytowane 12 Stycznia 2008 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...