bleidd Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Ktoś pomoże? Spialem dwa dyski WD 640 GB, ustawilem w biosie tryb RAID i po wyjsciu z biosu pokazuje mi ie informacja "scanning drives" i nic sie nie dzieje. Czekalem 5, 10, 20 minut i dalej nic. Mam jeszcze cos ustawic lub cos zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_PP Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Musisz się jakoś dostać do bios'u kontrolera i zestawić tam macierz. Jeżeli bios kontrolera się nie pojawia rozwiązania należy szukać w biosie płyty. Gdzieś pewnie w sekcji Integrated Peripherals. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 No właśnie tu tkwi problem, nie wiem jak wejść w bios kontrolera. W biosie nie widzę żadnej takiej opcji, Ctrl+F/I/H nie działa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...