drzymal Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 kupić chcę tę kartę,ale moja główna obsługuje agp x4 albo ,nie daj Boże, x2. czy wogle sie u mnie ta karta uruchomi? jesli tak to jakie straty będa w wydajnosci?> pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 jak agp x4 to niema problemu. jak 2 to troche gorzej... ale jak juz kupujesz cos pod agp to kup gf7300gt na dd3 albo 76gs/gt na ddr3. aha jaki masz zasilacz?? :P obstawiam w ciemno ze tez do wymiany bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Podaj model płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzymal Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Podaj model płytystara troche plyta. ecs z bodajże kt133a. zasilacz nie za duzy ale nowy.(tydzien) nie wiecej niz 300W- czy to za malo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 OMG. Nie lepiej zmienić kompa niż inwestować w nową kartę? KT133A ma już naprawdę swoje lata. Jakoś 2000/2001 chyba go robili. AGP to to miało 2x i 4x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzymal Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 powiedzmy ze mam 200zł do wydania co sprawia ze kupic moge tego radeona. czy skoro wiemy juz ze mam x4 to czy mocno to obnizy wydajnosc karty>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degol Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 powiedzmy ze mam 200zł do wydania co sprawia ze kupic moge tego radeona. czy skoro wiemy juz ze mam x4 to czy mocno to obnizy wydajnosc karty>?Kiedyś używałem fabrycznie podkręconego Radeona 9550 na AGP x4 i nie zauważyłem różnicy po przesiadce na x8.Myślę,że jakbyś zapodał coś najlepszego na AGP to może by był spadek wydajności,ale przy tej karcie wątpię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Różnicy między AGP x4 i x8 praktycznie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzymal Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 :) no to elegancko, klikam "kup teraz" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 No tak ale chipset kt133a to byly chyba jeszcze SDramy. Czyli i procek cieniutki... Takze ta karta bedzie sie dusic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 W nowsze gry i tak nie zagrasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzymal Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 czemu nie zagram? ps. mam athlon socket A 1,2GHZ i sdram. w planach kupno plyty glownej z prockiem + agp , albo pci-e . teraz musze pomyslec czy warto inwestowac w agp (bo jeszcze jednak nie kliknalem "kup teraz";)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Bo procek masz słaby i ram też. Nie opłaca sie inwestować w agp ale myślałem że sam dojdziesz do tego wcześniej. Nie kupuj NIC do tego kompa, dozbieraj kasy i kup jakieś C2D i PCI-E do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...