tobster Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Padła mi MSI K8N Neo3 (czyt. starsza zdeptała !! :C) i teraz nie wiem co kupić. Czy kolejną taką samą czy może coś polecicie ? Coś taniego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 s.754? w to chcesz inwestować? PO COO?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cga Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Padła mi MSI K8N Neo3 (czyt. starsza zdeptała !! :C) i teraz nie wiem co kupić. Czy kolejną taką samą czy może coś polecicie ? Coś taniego. dokladnie jak pisze poprzednik - teraz na allgro venice 3000@ 2.7hgz masz za 50pln wiec jezeli zalezy ci na pozostaniu przy ddr1 to pomysl o s.939. albo zlej to wszystko i idz w e21xx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Albo kup ode mnie K8NE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...