Lama Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 witam ostanio kupilem sobie radka (jak w temacie) i COS jest nie tak: na kazdej stronie gdy cos czytam o tym modelu pisze ze taktowanie jest takie: 275/550Mhz a u mnie bylo 229/364Mhz !!! bylem z reklamacja tam gdzie kupilem karte, oni sprawdzili ja na innym kompie i bylo tak samo zle, sprawdzili innego radka 9000pro 64mb i tez bylo zle, czy to moze byc walnieta seria tych kart czy moze jest jakis inny blad ? prosze o w miare szybka pomoc bo narazie dostalem w zastepstwie (poniewaz radka wyslali do W-wy, a ja jestem ze slaska) gf2 64mb i wszystko chodzi mi strasznie powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 chyab jakas podroba a za cene 9000 pro to lepiej kupic 9100 nowe sproboj wymienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 witam ostanio kupilem sobie radka (jak w temacie) i COS jest nie tak: na kazdej stronie gdy cos czytam o tym modelu pisze ze taktowanie jest takie: 275/550Mhz a u mnie bylo 229/364Mhz !!! bylem z reklamacja tam gdzie kupilem karte, oni sprawdzili ja na innym kompie i bylo tak samo zle, sprawdzili innego radka 9000pro 64mb i tez bylo zle, czy to moze byc walnieta seria tych kart czy moze jest jakis inny blad ? prosze o w miare szybka pomoc bo narazie dostalem w zastepstwie (poniewaz radka wyslali do W-wy, a ja jestem ze slaska) gf2 64mb i wszystko chodzi mi strasznie powoli... No to jakas kicha jest. Wez idz i oddaj ja. Kup sobie cos lepszego np: 9100 jak napisal kolega. Albo jak juz kupujesz 9000 Pro to tylko HIS, Sapphire i Gigabyte - przynajmniej maja prawdziwe taktowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...