-=YoGi=- Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Otoz moj problem polega na ty, ze mam 1gb w 2 kostkach tak jak w opisie i planowalem dokupic te same kostki, tyle ze 2x1gb zeby lacznie miec 3gb. no ale ponoc te nowe serie nie sa za dobre (na moje nie narzekam, bo kupione jak tylko weszly do sprzedazy), wiec mysle o innych. nie mam zamiaru kupowac goodrama czy czegos takiego, ani kingstona bo go nie lubie :P myslalem np o OCZ albo Patriot. czy cos podobnego "firmowego". no i tu dwa pytania: Jakie sa dobre i tanie (np. za komplecik 2x1gb do 200-220), no chyba ze GeIL`e wcale nie sa takie zle? I czy dolozyc do tych (jesli to nie maja byc GeIL`e), czy sprzedac te i kupic po prostu 2x1gb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Otoz moj problem polega na ty, ze mam 1gb w 2 kostkach tak jak w opisie i planowalem dokupic te same kostki, tyle ze 2x1gb zeby lacznie miec 3gb. no ale ponoc te nowe serie nie sa za dobre (na moje nie narzekam, bo kupione jak tylko weszly do sprzedazy), wiec mysle o innych. nie mam zamiaru kupowac goodrama czy czegos takiego, ani kingstona bo go nie lubie :P myslalem np o OCZ albo Patriot. czy cos podobnego "firmowego". no i tu dwa pytania: Jakie sa dobre i tanie (np. za komplecik 2x1gb do 200-220), no chyba ze GeIL`e wcale nie sa takie zle? I czy dolozyc do tych (jesli to nie maja byc GeIL`e), czy sprzedac te i kupic po prostu 2x1gb? kup 2x1 GB poczytaj forum które są dobre na pewno nie Geil. Wszystko masz napisane jak na dłoni przecież!!! podpowiem » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Transcend(D9), A-Data(Promos) , Goodram Pro (D9), Corsair (Promos) , Kingston (Elpida) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Polecę to: http://allegro.pl/item295895154_crucial_ba...4_4_selekt.html lub inne D9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 No i proszę to się nazywa autoreklama :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 No i proszę to się nazywa autoreklama :wink: każdy orze jak może :wink: sproboj transcendy na D9GMH moze cudo nie jest ale na swoja cene fajowe memki imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja bym jeszcze poczekał z tymi Toporkami aka Transcend . Nie wiadomo jak z trwałością na większym v niz stockowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Polecę to: http://allegro.pl/item295895154_crucial_ba...4_4_selekt.html lub inne D9 hih cruciale :P oj widze ze nie drogo :D a gdzie gwarancja? ogolnie to sie juz tyle naczytalem ze zglupialem. Kingstona nie mam zamiaru brac, bo ich nie lubie. Transcendent widzialem gdzies na allegro, ale jakos za wiele nie widze, zeby ktos z OC mial jest w sygnie. Edytowane 13 Stycznia 2008 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) ...Transcendent widzialem gdzies na allegro, ale jakos za wiele nie widze, zeby ktos z OC mial jest w sygnie. bo narazie idą do wiekszosci overlolków :wink: z forum dopiero te pamięci na chatę. Bądź cierpliwy i poczekaj z tydzień jak chcesz je kupić :) Edytowane 13 Stycznia 2008 przez boxer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 mozna powiecie ze te transcendy są ok. 525MHz 2.4V,alphy dość ciasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 bo narazie idą do wiekszosci overlolków :wink: z forum dopiero te pamięci na chatę. Bądź cierpliwy i poczekaj z tydzień jak chcesz je kupić :) narazie i tak kasiory nie mam, ale warto juz sie zaczac interesowac co dobrego jest i ile zebrac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 hih cruciale :P oj widze ze nie drogo :D a gdzie gwarancja?UK mozna powiecie ze te transcendy są ok. 525MHz 2.4V,alphy dość ciasne. No jak na D9GMH to niezbyt bardzo OK, moje Corsairy 675 rev 7.1 na Promosie + BP6L robiły 1020 MHz na 2.4V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 'OK' to pojęcie względne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 UKnie jara mnie jezdzenie do UK bo mi pamiątki padly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Wysyłka do UK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Wysyłka do UK no coz, to juz chyba wole jakies OCZ z dozywotnia gwarka i na miejscu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Ja czekam tylko czy będą szybkie pady tych Transcendów czy nie bo w sumie mam je na oku. Cruciale trochę padliwe też bym niebrał w ciemno. Edytowane 13 Stycznia 2008 przez boxer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja czekam tylko czy będą szybkie pady tych Transcendów czy nie bo w sumie mam je na oku. Cruciale trochę padliwe też bym niebrał w ciemno. czy OCZ platinium to padlo ze nikt nic nie mowi? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 czy OCZ platinium to padlo ze nikt nic nie mowi? :? A czytałeś choć trochę forum jak mówiłem na początku :-| nie chodzi o awaryjność bo ta jest na średnim poziomie pewnie ale na niektórych nawet 900Mhz nie idzie zrobić. Jak się nie bawisz w oc to bierz będziesz zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...