MaxximuS Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Dlaczego moje filmy oddtwarzaja sie do góry nogami ??? oddtwarazm WMP i mam kodeki nimo codec 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 nie pamietam ale jest funkcja zwana flip mode i musisz tam pozmieniac i powinno byc ok :) zmien pleayera i codecki :PPPPPPPPP zainstaluj sobie K-Lite CodecPack i masz spokuj :) :) pozdrawiam:PPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 :lol: ale fajnie. mi by nie przeszkadzalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digiter98 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Ta funkcja u mnie nazywa się flip video -zaznaczasz- i obraz sie odwróci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 dzieki za pomoc ..pomogło :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 hyhy :) a mogles przeciez monitor obrocic hyhy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craven Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 hyhy :) a mogles przeciez monitor obrocic hyhy :) Ale wtedy napisy były by do góry nogami.Ale można odwrócić monitor jeszcze raz ale wtedy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 dobre, dobre, hehehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 zawsze mozna sprobowac ogladac na 2 monitory :arrow: jeden odwrocony a drugi nie :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...