Strike Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Witam ! Mam zamiar podkręcić mój sprzęt : Pł. Główna : ASUS P4P-800 Deluxe Procesor : Pentium4 2.4 GHZ ( chłodzenie BOX) Ram : GoodRam 1 GB 400MHZ + 2x 256 no-name 400MHZ Karta graficzna : Winfast GF 4 Ti 4800 SE 274/350 Zasilacz : ModeCom FEEL 350W Jeśli moglibyście mi powiedzieć, jak optymalnie podkręcić ten sprzęt, byłbym wdzięczny Edytowane 13 Stycznia 2008 przez Strike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Najpierw zmień zasilacz i chłodzenie, poczytaj FAQ'i i inne poradniki a potem sie bierz za kręcenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Feel aż taki zły nie jest, powinien pociągnąć ten sprzęt po OC. Poszukaj w internecie trochę, jest wiele poradników. Poszukaj, zrób wtedy Ci pomożemy. Musisz pokazać, że Ci zależy, a nie oczekujesz podania czegoś na tacy. Można wiele razy pisać jak się podkręca, ale wszystkim tutaj już się to nudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) jasne ze feel nie jest zły:P juz 3tydzien jade na 350w feelu i trzyma moj złom, i nawet fajnie sobie radzi napiecia trzyma wzorowo, i ogólnie jest fajnie. i raczej zmieniac go nie bede narazie :) mam juz dwa feele w domku :P @Strike poszukaj na forum tematow sa dziesiątki typu jak podkrecać itp. na pewno znajdziesz cos dla siebie :) i pamiętaj P4 to grzałka...grzała Edytowane 13 Stycznia 2008 przez Kvaz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...