Dreamage Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam Chce rozdzielic osiedlowy LAN na domowy LAN i WIFI, tak zeby caly sprzet zmiescil mi sie w jednym urzadzeniu, najlepiej nie drozszym niz 150zl :), Z osedlowego lanu mam przydzielony jeden statyczny ip bez sprawdzania MACa i chce to podzelic na PCta po kablu i laptopa przez WIFI. Dlugo szukalem czegos co by pasowalo ale nie mam pewnosci ktore urzadzenia obsluguja NAT lan<->lan Mozecie mi cos doradzic ?? Myslalem o jakims linksysie ze zmienionym softem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Praktycznie każdy router WiFi może być do twojego zastosowania. Chociażby taki D-Link , czy Linksys. Edytowane 13 Stycznia 2008 przez Pigmej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Od D-Linka z daleka - ma problemy ze stabilnością, ogólnie problemowe routery. Jeśli już to Linksys, chociaż dołożył bym 25zł do normalnego WRT54G. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...