Skocz do zawartości
Gość exuhuma

Grafka Do 350zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebuje porady odnośnie kupna grafki do 350zł. W grę wchodzą takie modele jak 7900GT/GTX oraz Radeon 1950Pro / 1900XT wszystkie z 256MB.

Wydaje mi się że będą dużo lepsze niż np. 8600GT czy 2600XT ?!

Czekam na wasze propozycje, pozdrawiam

p.s. mój zasilacz to Fortron BlueStorm 2 wiec o moc niema się co martwić ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Potrzebuje porady odnośnie kupna grafki do 350zł. W grę wchodzą takie modele jak 7900GT/GTX

Już chyba sobie odpowiedziałeś :) Jeżeli nie będzie OC to 7900gtx jeżeli będzie to 7900gto. Daruj sobie karty z dolnej półki z serii 8 (wszystkie 8600 i niżej) jeżeli już brać 8 to tylko 8800 gts/gtx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7900GS od Fredka bierz. Wyjdziesz na tym lepiej.

Nie chce byc nie fajny, ale do 350zl mozna znalezc x1950pro, ktory chcac, nie chcac bedzie jednak lepszy. Jak sie czlowiek postara to jakis x1900xt tez wpadnie ;)

Jednak cena za 7900gs u Fredka jest dobra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xacti ;) wejdź sobie do topicu o x1950 PRO i poczytaj moje wcześniejsze posty.Broniłem tego radka x1950 PRO jak oka w głowie :D

Chodzi o to ,że cenowo jednak 7900 GS wypadnie lepiej. Po za tym po O/C wydajnościowo nie będzie o wiele gorszy. Różnica paru %. IMO nie warte tej ceny. 70 PLN to jednak trochę sporo. Za to można dokupić dodatkowy 1 GB ramu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi