czocza Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam, Szukam urządzenia wielofunkcyjnego do ceny 300zł. Czym taniej tym lepiej :) Urządzenia wielofunkcyjnego będę używał do wydruku tekstu, od czasu do czasu do wydrukowania jakiegoś rysunku w kolorze, zdjęcia. Urządzenia będę używał rzadko, amatorsko. Urządzenie musi być tanie w eksploatacji, posiadać możliwość kupna zamienników. Czytałem troche o urządzeniach na forach tyle wyczytałem ze Brothery maja problemy z znikającym tuszem a Epsony z głowica? Prawda? Czekam na odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mansonfan Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Znajomy ma urzadzenie wielofunkcyjne Epsona juz od dluzszego czasu i nie ma z nim zadnych problem wiec ja osobiscie je polecam=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocza Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Znajomy ma urzadzenie wielofunkcyjne Epsona juz od dluzszego czasu i nie ma z nim zadnych problem wiec ja osobiscie je polecam=] Mógłbyś polecić konkretny model Epsona? Jak patrze na allegro to jest trochę urządzeń wielofunkcyjnych do 300zł, już mnie głowa boli od przeglądania specyfikacji tych wszystkich urządzeń. Proszę o pomoc. Skłaniałbym się do kupna urządzenia BROTHER DCP-150C ale czytałem w tym dziale o znikającym tuszu(że dużo tuszu idzie na czyszczenie głowic) Prawda? EDIT: Temat do zamknięcia, zakupiłem Brothera DCP-150C. Edytowane 16 Stycznia 2008 przez czocza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...