Gość exuhuma Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam Mam dylemat w kupnie płyty głównej. W grę wchodzą tylko te trzy modele. Chodzi mi głównie o bezproblemowe O/C oraz wydajność. Płytka musi wyciągać FSB500 bez spadku wydajności. pyt. nr.2 - czy opłaca się brać płytke z ICH9R posiadając dysk z NCQ ? jaka będzie różnica w wydajności na ICH9 a ICH9R takiego dysku ? I czy w ogólne NCQ działa na WinXP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 A czemu nie bierzesz pod uwagę Foxconna P35A/-S ? Bardzo dobre mobo, łatwe do OC, i stabilna :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 dużo jest płyt które są stabilne przy O/C więc to żadne kryterium. Skoro coś z tych wyżej to MSI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztabanew Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Na ICH9 z tego co czytałem to NCQ nie zadziała Popieram pytanie robowsky :) Foxcoon jest moim zdaniem też dobrym wyborem. Edytowane 14 Stycznia 2008 przez sztabanew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...