pawel5000 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Od jakiegoś czasu mam problem z uruchomieniem kompa zawsze jak uruchamiam pierwszy raz to dochodzi do paska Wiindows i nic i pasek tak sobie idzie i idzie pomaga dopiero wyłączenie przyciskiem Power i powtórne walczenie wtedy jest OK Ściągnąłem sobie dziś program HD Tune i zdziwiło mnie ze zakładce Health mam zaznaczone jeden proces na żółto Czy sie już martwic o dysk czy tak ma być i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 O niczym to nie świadczy. Patrząc na hd tune masz hdd w doskonalym stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Mam identyczne odczyty-najwyrazniej seagate tak ma(moj chodzi 1720h-250GB) pozdrawiam edit moze masz syf w systemie i cos nie zaskakuje za 1wszym razem? druga sprawa, widze po smarcie ze dosc czesto zdaza ci sie wylaczac komputer przyciskiem-niezbyt dobre dla dysku btw :) Edytowane 14 Stycznia 2008 przez 3rRoR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Od jakiegoś czasu mam problem z uruchomieniem kompa zawsze jak uruchamiam pierwszy raz to dochodzi do paska Wiindows i nic i pasek tak sobie idzie i idzie pomaga dopiero wyłączenie przyciskiem Power i powtórne walczenie wtedy jest OK Ściągnąłem sobie dziś program HD Tune i zdziwiło mnie ze zakładce Health mam zaznaczone jeden proces na żółto Czy sie już martwic o dysk czy tak ma być i jest ok no to jeszcze jak juz jesteś przy tym programie to zrób dwa inne testu którymi dysponuje program i zamieść zrzuty z efektami, podczas pierwszego testu wyłącz wszystkie programy pracujące w tle mogące w znaczmy stopniu wykorzystywać dysk, ostatni test powinien nie być "szybki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel5000 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 no to jeszcze jak juz jesteś przy tym programie to zrób dwa inne testu którymi dysponuje program i zamieść zrzuty z efektami, podczas pierwszego testu wyłącz wszystkie programy pracujące w tle mogące w znaczmy stopniu wykorzystywać dysk, ostatni test powinien nie być "szybki" O to ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...