Tompior Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 No wlasnie, rodzice chca kupic blender. Za okolo 200-300zl. Co mozecie poradzic? Na razie znalazlem cos takiego: http://allegro.pl/item291315980_robot_blen...j_za_darmo.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Mam podobny. Kupilem taki 600W po operacji z racji problemow z jedzeniem. Sieka na "wode" wszystko co mu zapodasz. Z Tym , ze ja dalem cos ponad 300 bo bralem pelnego boxa czyli mase koncowek , jakies duperelaste zbiorniczki itd. Polecam , mocny to on jest. Z tym ,ze nie pamietam czy ja mam Brauna czy Bosha wiec nie chce wrazie w wprowadzic w blad , ale wyglada jota w jote jak moj wiec pewnie to ten sam Braun. Edytowane 14 Stycznia 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Mam podobny. Kupilem taki 600W po operacji z racji problemow z jedzeniem. Sieka na "wode" wszystko co mu zapodasz. Z Tym , ze ja dalem cos ponad 300 bo bralem pelnego boxa czyli mase koncowek , jakies duperelaste zbiorniczki itd. Polecam , mocny to on jest. Z tym ,ze nie pamietam czy ja mam Brauna czy Bosha wiec nie chce wrazie w wprowadzic w blad , ale wyglada jota w jote jak moj wiec pewnie to ten sam Braun. * Moc 600 W * 15 poziomów predkosci * Funkcja Turbo * Przystawka siekająca CA * Końcówką miksującą zapobiegającą rozpryskiwaniu: plastik * Przystawka do ubijania ze Przystawki Easy click Nadające się do mycia w zmywarce części (z wyjątkiem mechanizmu) * Miękki uchwyt dla większego komfortu * Miękki przełącznik dla lepszej kontroli * Cichy silnik o dużej mocy * Kubek * Uchwyt ścienny * Kolory: biało-szary * Gwarancja 24 m-ce No chyba go kupie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Wlasnie sprawdzalem. Mam Brauna. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Mój znajomy pracuje w fabryce co produkuje te Brauny we Wrocku i jakość wykonania dobra. Jak to na Brauna przystało. Rzadko co się psują ponoć. Chyba sam sobie sprawie takiego blendera. Przyda się do drinków czy cuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 ja mam takie pytanie, do czego to w ogóle służy ?? ostatnio stało się to bardzo modne i popularne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Wikipedia.pl : Blender - elektryczne urządzenie kuchenne, służące do miksowania lub mieszania. Najczęściej używane jest do przyrządzania koktajli owocowych, warzywnych i alkoholowych. Istnieją dwa rodzaje blenderów: * trzymane w ręce, które wkłada się do pojemnika z produktami, * stojące, z zamontowanym pojemnikiem (kubkiem), do którego wkłada się produkty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 ja mam takie pytanie, do czego to w ogóle służy ?? ostatnio stało się to bardzo modne i popularne...Przeczytaj mojego posta , bedziesz wiedzial czemu to kupilem. A co robilem? Zupy nim , mielilem{w sumie siekalem , zamienialem na papke) mieso i dodawalem sobie jako mixa , ze wzgledu na to , ze nie moglem jesc pokarmow stalych. Soki i koktajle pomijam , u mnie on robil za urzadzenie potrzebne do zrobienia obiadu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 czyli taki mini mixer 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 ja mam dokładnie taki jak podałeś i jest MEGA WYPAS :] za wade można uznać że ciągle trzeba trzymać przycisk żeby działał ale w sumie mieli tak szybko że nie jest to w uciążliwe ... ja mam wersje z pojemnikiem do kruszenia lodu i swobodnie daje sobie z tym rade. nawet mielenie przypraw w stylu gałka muszkatołowa lub pieprz nie stanowi żadnego problemu. Coś takiego w kuchni + KitchenAid Aristan + nasadki odpowiednie i nic więcej nie trzeba w kuchni :] :] :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XFX_Graphic Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Widział ktoś w PL blendery firmy Blendtec w sprzedaży? 8O http://www.blendtec.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...