Xavi Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Była sobie niedziela, gram, gram, wyłączam peceta. Wszystko było ok. internet normalnie działał etc. W poniedziałek włączam - niema "tak jakby" internetu, "tak jakby", ponieważ diody na routerze się święcą jak zawsze. Dzisiaj zahaczyłem o tryb awaryjny i o zgrozo co odkryłem? Że internet w trybie awaryjnym działa... Czy jest inne wyjście niż kochany format C:// & D:// ?:> Raczej nie kwestia sterowników, bo jak nie mam sterków to zupełnie inaczej się soft zachowuję. Mam windowsa xp home edition, sp 2, bez aktualizacji zabezpieczeń, ale w pełni przeskanowanego pod kątem wirusów i innego syfu. Help me :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 sprawdz w firewallu moze wszystko blokuje nie rozumie dlaczego formatujesz partycje d: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 sprawdz w firewallu moze wszystko blokuje nie rozumie dlaczego formatujesz partycje d: ? :) Firewalla mam, ale kilka dni temu go wyłączyłem na amen;](tj. dałem allow all bo świrował trochę) Bo D to system, a C to reszta. Tzn. formatowałbym tylko D - system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 to odinstaluj go calkowicie dziwny masz podzial partycji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Muszę się z tym zgodzić . Ale to nie przeszkadza w normalnym działaniu systemu. Sprawdź połączenia sieciowe. Może tam coś jest namieszane w opcjach. Domyślam się,że masz neostradę albo coś podobnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Muszę się z tym zgodzić . Ale to nie przeszkadza w normalnym działaniu systemu. Sprawdź połączenia sieciowe. Może tam coś jest namieszane w opcjach. Domyślam się,że masz neostradę albo coś podobnego ;) greg, dzięki:) Wywalenie firewalla załatwiło problem.( :lol2: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 tylko ze wywalenie ogniomurka nie jest zbyt dobrym pomyslem. zainstaluj go ponownie (sprawdz czy nie zostaly jakies stare pliki konfiguracyjne) i poprawnie skonfiguruj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Tak na marginesie aktualizacja zabezpieczeń też nie zaszkodzi. Od SP2 sporo tego wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...