golarz 004 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) Witam wszystkich. Mam pewne pytanie. Czy ktoś z was spotkał się może z zasilaczem marki Prescott lub SuperCase? Około rok temu kupiłem obudowe z zasilaczem, z zasilacza wyczytałem model DR-8400BTX i na podstawie tego dowiedziałem się że firma zasilacza to SuperCase. Problem w tym, że ta firma istnieje tylko w sklepach internetowych. Nie ma swojej siedziby, telefonu, nawet strony internetowej! Czy ktoś spotkał się może z jakimiś przykrymi zdarzeniami z tym zasilaczem? Może lepiej sprzedać go (póki jest na gwarancji) i kupić coś markowego? Proszę o opinie na temat tej firmy i z góry dzięki za odpowiedź Edytowane 15 Stycznia 2008 przez golarz 004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 SuperCase - tania chińszczyzna, coś w stylu Codegena. Na czarnej liście. Kupuj jak najszybicej coś markowego, chyba że cchcesz pozbyć się swojego sprzętu za jakiś czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 jak juz YogiCK napisał do wymiany jak najszybciej. a co do siedziby firmy to mieści sie w jakiejś piwnicy albo magazynie w Chinach albo na Tajwanie a "inżynierowie" zarabiają dwa dolary dziennie ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Coś mi się wydaje, że producentem tego zasilacza raczej jest DEER, nazwa która podałeś jest po prostu brandem sprzedawanym przez Incom ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golarz 004 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Rzeczywiście możliwe, że firma tego zasilacza to Deer. Ale i tego nie udało mi się potwierdzić. Niestety "Deer" też nie ma swojej strony, niczego. Tylko kto to dziadostwo teraz kupi ode mnie, chyba komis... Dziękuje za pomoc, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 oj długo musiałeś tej strony szukać: http://www.deer-group.com ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...