Skocz do zawartości
$wistak

Karta Grafiki Ddr3 256 Vs. Karta Grafiki Ddr2 512 Czy 1024

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pewne pytanie. Otóż mój kolega posiada kartę grafiki Radka 9200 128MB:

post-154911-1202156694_thumb.jpg

Cały czas wentylatorek który zamocowany jest w małym radiatorku jest strasznie brzęczy :?

Czy macie jakieś pomysły co by można było zakupić na tego typu przeżytek??? Coś taniego i dobrego??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Teraz mam pytanie odnośnie mojej karty graficznej Gigabyte Geforce 8500GT 512MB 128bit.

Zaniepokoiło mnie pewne zjawisko :? Otóż miałem gdzieś przez pół godziny załączony komputer. Rozmawiałem przez gg z dwoma osobami naraz <miałem otwrte dwa okna> chociaż to chyba nie to było przyczyną :?

W pewnej chwili ekran zaczął dziwnie sie mieszać, migać itp. Musiałem zrestartować komputer, nic nie dało się zrobić. Od tego czasu wszystko jest ok.

Co to mogło być :? ??? Jestem zaniepokojony, czyżby karta graficzna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Teraz mam pytanie odnośnie mojej karty graficznej Gigabyte Geforce 8500GT 512MB 128bit.

Zaniepokoiło mnie pewne zjawisko :? Otóż miałem gdzieś przez pół godziny załączony komputer. Rozmawiałem przez gg z dwoma osobami naraz <miałem otwrte dwa okna> chociaż to chyba nie to było przyczyną :?

W pewnej chwili ekran zaczął dziwnie sie mieszać, migać itp. Musiałem zrestartować komputer, nic nie dało się zrobić. Od tego czasu wszystko jest ok.

Co to mogło być :? ??? Jestem zaniepokojony, czyżby karta graficzna?

Jak ją podkręcałeś, to możliwe, że tak. Z drugiej strony Zasilacz: Rasurbo DLP 435 Silent Power To może być drugim powodem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jej nie ruszałem. A co do zasilacza, nigdy mnie nie zawodził. To musi być jakaś inna przyczyna :unsure: Tylko jaka?

:?: A może brak jakiś sterowników. Jestem bardzo zaniepokojony. nowy komputer a tu już jakis problem :sad:

A może system? (Vista)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi