januszn64 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam. Mam pewne pytanie. Otóż mój kolega posiada kartę grafiki Radka 9200 128MB: Cały czas wentylatorek który zamocowany jest w małym radiatorku jest strasznie brzęczy :? Czy macie jakieś pomysły co by można było zakupić na tego typu przeżytek??? Coś taniego i dobrego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Ile kasy? Ewentualnie zmienić wiatraczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 A nie dałoby się jakiegoś podonego radiatorka kupić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Ale chcesz kupić kartę, radiatorek czy może wiatraczek? http://allegro.pl/item307025160_miedziane_...ati_radeon.html http://allegro.pl/45907_40x40_mm.html?order=t&view=gtext Do wyboru do koloru [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Ale chcesz kupić kartę, radiatorek czy może wiatraczek? http://allegro.pl/item307025160_miedziane_...ati_radeon.html http://allegro.pl/45907_40x40_mm.html?order=t&view=gtext Do wyboru do koloru [; Napewno spasuje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam Teraz mam pytanie odnośnie mojej karty graficznej Gigabyte Geforce 8500GT 512MB 128bit. Zaniepokoiło mnie pewne zjawisko :? Otóż miałem gdzieś przez pół godziny załączony komputer. Rozmawiałem przez gg z dwoma osobami naraz <miałem otwrte dwa okna> chociaż to chyba nie to było przyczyną :? W pewnej chwili ekran zaczął dziwnie sie mieszać, migać itp. Musiałem zrestartować komputer, nic nie dało się zrobić. Od tego czasu wszystko jest ok. Co to mogło być :? ??? Jestem zaniepokojony, czyżby karta graficzna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam Teraz mam pytanie odnośnie mojej karty graficznej Gigabyte Geforce 8500GT 512MB 128bit. Zaniepokoiło mnie pewne zjawisko :? Otóż miałem gdzieś przez pół godziny załączony komputer. Rozmawiałem przez gg z dwoma osobami naraz <miałem otwrte dwa okna> chociaż to chyba nie to było przyczyną :? W pewnej chwili ekran zaczął dziwnie sie mieszać, migać itp. Musiałem zrestartować komputer, nic nie dało się zrobić. Od tego czasu wszystko jest ok. Co to mogło być :? ??? Jestem zaniepokojony, czyżby karta graficzna? Jak ją podkręcałeś, to możliwe, że tak. Z drugiej strony Zasilacz: Rasurbo DLP 435 Silent Power To może być drugim powodem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Nawet jej nie ruszałem. A co do zasilacza, nigdy mnie nie zawodził. To musi być jakaś inna przyczyna :unsure: Tylko jaka? :?: A może brak jakiś sterowników. Jestem bardzo zaniepokojony. nowy komputer a tu już jakis problem :sad: A może system? (Vista) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Sprawdź pamięci MEMTestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Sprawdź pamięci MEMTestem. Pamięci w porządku :? A może to zbyt obciążony zasilacz, chociaż wątpie (mam podłączone 3 wentylatory na obudowie i dwie zimne katody) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...