RAIN MAN Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich.Mam taki problem od dłuższego czasu poszukuję w miarę prostego programiku najlepiej gdyby był w języku ojczystym do zmniejszania pojemności filmów które są w systemie mpeg 2 i trwają przeważnie między 10 a 15 minut max i mają różnie 150 do 200MB wielkości.Muszę je zmniejszyć do pojemności 100MB gdyż chcę je dać na stronkę youtube a tam właśnie można max do 100MB dać film.Macie może jakiś pomysł jakim to można programem zrobić i aby aż tak niebyło widać kompresji???Będę wdzięczny za wszelkie porady i czekam na wasze propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 vdub... no questions about it... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAIN MAN Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam dzięki za odpowiedź tylko że jakoś niemogę sobie poradzić z tym programikiem Virtual Dub czy niema gdzieś go w języku ojczystym lub mógłbyś mi wytłumaczyć jak się tym programikiem to robi???Bedę wdzięczny za wszelkie instrukcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 www.google.pl w miejscu hasła wpisujemy "Virtual Dub konwersja filmów". :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Oczywiscie piszac Virtual Dub macie na mysli moda - VirtualDub Mpeg2. Swoja droga do kompresowania i nie tylko, polecam MeGUI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Oczywiscie piszac Virtual Dub macie na mysli moda - VirtualDub Mpeg2. ... Lub aktualny VirtualDub z pluginem dla MPEG-2 + AC-3 ACM Codec + ewentualnie plugin dla AC3 (import/eksport). VirtualDub-MPEG2 nie jest obecnie rozwijany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 a ja tam polecam starego dobrego : GordianKnot i rozdzialka mozna sie pobawic i wogole :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...