dawzim Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam, sformatowałem partycję C: system jest zainstalowany na D: ale widocznie pliki systemowe były na C: (ntldr, boot.ini itd.). Skopiowałem na D: plik ntldr z płyty instalacyjnej, ale teraz zamiast komunikatu o braku plku ntldr komputer się po prostu restartuje. Wie ktoś jak to naprawić. robiłem juz w konsoli fixboot i fixmbr ale nic to nie dało. Proszę o pomoc nie chcę instalować na nowo wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 spróbuj chkdsk /f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawzim Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zrobiłem i dalej mam to samo, restart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Poszukaj na forum Opisywalem to ze dwa razy "Wez wsadz plytke z windowsami, rozpocznij instalacje, wybierz naprawianie systemu. Jak sie uruchomi konsola wybierz windowsa do naprawy a pozniej przejdz na plyte. Dalej pozostaje juz tylko: cd i386 copy ntldr c: copy ntdetect.sys c: Jak pokopiowal to resetuj kompa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawzim Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) No wiem wiem, czytałem wszystkei posty z tym związane, i jak już na poczatku wspomniałem skopiowałem te pliki na dysk ale efekt jest taki jaki jest czyli komunikat znika ale za to nastepuje restart komputera i tak w kółko. tylko że chyba skopiowałem ntdetect.com a nie ntdetect.sys Edytowane 16 Stycznia 2008 przez dawzim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...