PimpMyComp Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Wszystkich Czytelników serwisu PimpMyComp.net serdecznie i gorąco zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie organizowanym przez nasz portal i PcFoster.pl Zastanawialiście się kiedyś, jak będzie wyglądać Wasz komputer za lat kilka(naście)? Jeśli tak, to się świetnie składa. Zróbcie zdjęcie lub film, napiszcie tekst, stwórzcie własne dzieło sztuki i wyślijcie to do nas na adres konkurs@pimpmycomp.net. Czekamy na Wasze pomysły. Ciekawe, czy ktoś z Was trafnie przewidzi przyszłość... http://www.pimpmycomp.net/index.php?id=konkurs1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 czy ja czegoś nie rozumiem? jak będzie wyglądać Wasz komputer za lat kilka(naście)? Jeśli tak, to się świetnie składa. Zróbcie zdjęcie lub film, napiszcie tekst, stwórzcie własne dzieło sztuki i wyślijcieZdjęcie czego mam zrobić? Komputera z przyszłości? :> Czy może mam zrobić ten komputer, który będzie dopiero w przyszłości? OCB... Z opisu wynika, że mam napisać np tekst, czyli coś wymyślić... ale regulamin mówi: 7.Fotomontaże lub plagiaty będą automatycznie kasowane!więc nie mogę zrobić fotomontażu jak będzie wyglądał komputer przyszłości... To o co do cholery chodzi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PimpMyComp Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) Witam Masz zrobić prace konkursową typu: Zdjęcie, film (do 5 minut), rysunkiem, szkicem, tekstem pisanym prozą lub wierszem (do 2 stron a4) Wybierasz sobie któryś z tych punktów i wymyślasz jak będzie wyglądał komputer za kilkanaście czy tam kilka lat :) Co do punktu 7 w regulaminie został on zmieniony! Mała pomyłka! Edytowane 16 Stycznia 2008 przez Grabek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 dlatego następnym razem niech osoba bezstronna przeczyta coś zanim wypuścicie na świat :).. No ale z drugiej strony ludzie zazwyczaj nie czytają regulaminów konkursów (co można było zaobserwować na ostatnim konkursie na allegro :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PimpMyComp Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 ok dzięki wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 hymm dla zarejestrowanych użytkowników serwisu a nie widać rejestracji w serwisie :P esej/artukuł.. taka forma jest rozumiem dozwolona ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PimpMyComp Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 tak dozwolona..... zarejestrowanych użytkowników (na forum) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Cholera też tego nie rozumiem, niczym Pelzak. To co, mam narysować w paincie mój przyszłościowy komputer, zrobić zdjęcie mojemu, dolepić mu skrzydełka zamiast wiatraków i to opisać? Jak mogę uchwycić model komputera za 10 lat, bez użycia programu graficznego, pomyślał ktoś nad tym ? Proszę więcej szczegółów, jakby taki projekt miał wyglądać. Edytowane 22 Stycznia 2008 przez djdrake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jak mogę uchwycić model komputera za 10 lat, bez użycia programu graficznego, pomyślał ktoś nad tym ? Przecież Grabek92 napisał już że 7 punkt regulaminu został zmieniony więc OCB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 narysuj kostkę wielkości 5cm x 5cm x 5cm i napisz, że tak będzie wyglądał komputer za 10 lat :) Chociaż nie, w tej chwili już takie są :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) 4.Prace konkursowe należy wysłać na maila konkurs@pimpmycomp.net wraz z danymi autora pracy i dopiskiem �Jestem jedynym/ną autorem/ką nadesłanej pracy� Mam niby sprzedać swoje dane osobowe za Gra Wiedźmin ? I co z danymi osób które nie zajmą żadnego miejsca ? Edytowane 23 Stycznia 2008 przez _maniak_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 biorąc udział w konkursie raczej wypadało by podać swoje dane, inaczej gdzie Ci wyślą nagrodę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Mam niby sprzedać swoje dane osobowe za ? A ktoś ci każe brać udział? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 biorąc udział w konkursie raczej wypadało by podać swoje dane, inaczej gdzie Ci wyślą nagrodę icon_biggrin3.gif A to ciekawe, bo przeważnie swoje dane podaje się zawsze gdy wygrasz a nie w trakcie A ktoś ci każe brać udział? dry.gifNikt i dla tego nie biorę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) hm no nie wiem kiedy to jest przeważnie... w konkursie na allegro dane wysyłałeś od razu pośrednio, bo mieli już te dane :) A jeśli byś np wygrał ten konkurs a potem ja bym się podszył pod Ciebie wysyłając swoje dane? Jak w takim wypadku organizator konkursu doszedł by kto jest kim... druga sprawa, jeśli podpisujesz pracę że jest Twojego autorstw i posiadasz wyłączne prawa własności do danego utworu to musisz je podpisać swoimi danymi... Co podpiszesz xxx i potem sąd ma uwierzyć ze to Ty podpisałeś a nie ktoś inny? :) Edytowane 25 Stycznia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 A jeśli byś np wygrał ten konkurs a potem ja bym się podszył pod Ciebie wysyłając swoje dane? Musiał byś wpierw znać mój email z którego wysłałem rozwiązanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Musiał byś wpierw znać mój email z którego wysłałem rozwiązanie :) myslisz ze to jakis problem? :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PimpMyComp Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam Wraz z redakcją postanowiliśmy brać dane osobowe odrazu ponieważ w poprzednim konkursie nie braliśmy odrazu adresów itp w ten sposób mieliśmy duże (nawet bardzo duże ) zamieszanie .... w taki sposób jeśli podajesz dane odrazu jak wysyłasz prace konkursową nie ma mowy żeby ktoś z nas sie pomylił :) Co do regulaminu został on zmieniony ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...