Skocz do zawartości
RAIN MAN

Problem Z Sterownikami

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki problem otóż poszukuję sterowników do płyty głównej , karty grafiki i karty dźwiękowej.Kumpela dała mi kompa aby postawić jej na nowo system ale dała tylko płytę instalkę z systemem operacyjnym Windows XP Home Edition a reszta podobno się gdzieś zapodziała i trzeba po postawieniu systemu powgrywać stery przecież do pł.głównej itd.aby to miało ręce i nogi.Komp jakiś chyba starszej generacji jeszcze bo nie jest stojący tylko leżący a na obudowie z przodu polewej stronie pod wejściem na dyskietki pisze nazwa FUJITSU computers SIEMENS sprawdzałem już programem Everest jakie ma podzespoły w środku i płyta główna to Acer SCOVERY , karta grafiki to ATI 3D RAGE LT PRO lub ATI Rage LT Pro AGP2X Video Adapter , karta dźwiękowa to ESS Technology ES1938/ES1941/ES1946 Solo-1 (E) AudioDrive Typ PCI sorki ale wolę podać wszystko i piszę to co pokazał program Everest.Jeśli ktoś będzie mi wstanie pomóc i podesłać linki do ściągnięcia sterowników do tego będę ogromnie wdzięczny.Pozdrawiam i liczę na WASZĄ pomoc.Próbowałem przez GOOGLE ale jakoś nic niemogłem znaleść na temat sterów do tego kompa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi