Sniper Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Co sądzicie o płycie głównej ECS K7VTA3 v 2.0 ? Piszcie swoje opinie i wszystko co o niej sądzicie i wiecie. Co wogóle powiecie o ECS ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 eee jaja se robisz :? wpisz w wyszukiwarce ecs i wszystkiego się dowiesz... p.s. shit jak nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 eee jaja se robisz :? wpisz w wyszukiwarce ecs i wszystkiego się dowiesz... p.s. shit jak nic dokladnie chyba najgorsze ...... jakie moze byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Ja o tej płycie nic nie sądze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 No tak i znów wypowiedzieli się znawcy. Ja mam i nie narzekam za tę cenę bomba jak dle mnie. Ale z kupnem tej to bym się wstrzymał chyba że potrzebujesz plyte na już. Myśle że do końca miesiąca powinna w PL ukazać się nowa płytka ECS L7S7A(2) na SiS 746FX. Mobo ma lepsze osiągi niż MOBO na KT 400 więc chyba warto poczekać. Bo tak na prawde to ECS nie jest tak zły jak się o nim mówi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 No tak i znów wypowiedzieli się znawcy. Ja mam i nie narzekam za tę cenę bomba jak dle mnie. Ale z kupnem tej to bym się wstrzymał chyba że potrzebujesz plyte na już. Myśle że do końca miesiąca powinna w PL ukazać się nowa płytka ECS L7S7A(2) na SiS 746FX. Mobo ma lepsze osiągi niż MOBO na KT 400 więc chyba warto poczekać. Bo tak na prawde to ECS nie jest tak zły jak się o nim mówi.popieram Takie uwagi wygłaszają ludzie którzy słyszeli a nie widzieli :( Jak możesz poczekaj na L7S7A(2) lub dołóz trochę i kup np MSI KT 3V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Ja mialem taka plytke i tez sadze ze jest do kitu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Ja miałęm styczność z ecs k7s5a i k7s6a.Tą pierwszą ma kumpel obok i sie wqrwia że jest do kitu, a drugą ma inny kumpel i też narzeka :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 A ja mam i nie nażekam w większość to kwestia konfiguracji. A fakt faktów że nie są to płyty do kręcenia może L7S7A2 coś zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...