Gregor1230 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Z pewnością gra w trybie dx 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Czy Crysis Wars to cos podobnego stylowo do Quake Wars albo Wars: Enemy Territory ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) Eksploracji lotniskowca ciąg dalszy. dostałem się na mostek. Wyżnej z drabiną, bo po widmo schodach się nie dało. Filmik jak dostać się na lotniskowiec. Klik Edytowane 21 Września 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 4 screen - lol ;) Czy w Warhead AI jest lepsze od podstawki? Ciekawi mnie czy non top idziemy na "pałę" czy czasem trzeba się poskradać itp. bo styl rambo nic nie da? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Ci , ktorzy grali mowia , ze Warhead (mimo czasu gry > max to 3h21 i 3h45 z LAba , srednia to 6-7h) jest ciekawszy od Crysisa , wiecej akcji , non stop cos sie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Moim zdaniem styl "rambo" w Warhead jest dużo łatwiejszy niż w podstawce. Przynajmniej mi się jakoś tak łatwiej grało. Fajny dodatek, tylko końcówka za łatwa. Taka praktycznie formalność. Podstawka mogła mieć więcej takiej akcji. Początek miała dobry - spokojny, podziwianie widoków, opad szczęki i poznawanie kombinezonu. Poźniej lekko nużące te kolejne kilometry na piechotę i przedzieranie się w pojedynkę przez hordy Koreańców. AI tu też ssie czasami. Nie dość, że łatwiej ich zabić, to jeszcze potrafią stać w bezmiernym zdumieniu, gdy koledzy dookoła giną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) No wczoraj dorwałem gierke.Wymagania ciutke większe.Na Viscie i asusie 4850@700/2090 procek 3.9ghz,srednio 30-45 klatek 1280x1024 wszystko na maxa oprocz cieni i jakosc cieni na wydajnosc bodajze.graficznie o wiele lepiej wyglada.Szybciej wogóle gra reaguje(np: jazda autem), w pierwszym mialem wrazenie takiego lekkiego spoznienia.Rowniez szybciej sie podlacza do serwerow.No i w koncu gra sie bez plytki wsadzonej :) Edit: I faktycznie pamięiożerna jest.Z aplikacjami w tle 2600mb nawet połykała.W pierwszym Crysisie cos około 2300-2400. Edytowane 22 Września 2008 przez Jang Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zacząłem wczoraj i tego samego dnia skończyłem. Dodatek krótki ale konkretny, szkoda tylko że znowu wsadzili kilka "lodowych" etapów do gry. IMHO walka z żółtkami w dżungli to esencja Crysisa i nie miałbym nic przeciwko bieganiu tylko w takich lokacjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 kkNd! Sprzet podobny do mojego , 4870 po dobrym oc 1280x960 wszystko na max bez AA koles ma nonstop powyzej 50fps nawet podczas ostrej jadki nie spada ponizej 40fps Na moje wybredne oko miodzio malina Crysisowi do SP wiecej nie potrzebne. Do powiedzmy 45fps w 1920x1200 to potrzebne chyba sli GF280 alb CF 4870 nie no w 1280x1024 to nawet u mnie smiga ;) chodzilo mi raczej o wyzsze rozdzielczosci, gdzie zeby w miare sensownie pograc trzeba kosmicznego sprzetu ;) mi sie np marzy ~40 fps w 1600x1200, bo o 1920x1200 to pewnie za 2 lata bedzie mozna myslec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Coś od twórców: można podnieść i usłyszeć komentarz psychola :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tip Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Nie wiem o co wam ludzie chodzi z tymi klatkami bo wedlug mnie to nawet przy 15 fps da sie grac i jest wmiare komfortowa rozgrywka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Nie wiem o co wam ludzie chodzi z tymi klatkami bo wedlug mnie to nawet przy 15 fps da sie grac i jest wmiare komfortowa rozgrywka.Też bym tak chciał... niemniej crysis przy 20-25 fps jest tak grywalny jak Stalker przy 30-35 wiec źle nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Nie wiem o co wam ludzie chodzi z tymi klatkami bo wedlug mnie to nawet przy 15 fps da sie grac i jest wmiare komfortowa rozgrywka.Da sie grac i przy 1 FPS...przy 15 FPS masz juz powazne zwolnienie animacji , ktora utrudnia celowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Też bym tak chciał... niemniej crysis przy 20-25 fps jest tak grywalny jak Stalker przy 30-35 wiec źle nie jest.Da się grać , ale gra do super przyjemnych nie należy. Z tego co zauważyłem 24-25fps animacja nadal nie jest płynna , dopiero 27-28fps zaczyna być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) Potwierdzam , To jedyna chyba gra w ktora przy 25 fps mozna w miare komfortowo grac ciut powyzej 30 i jest prawie idealnie W takim Stalkerze musi byc nonstop powyzej 40fps zeby bylo porownywalnie do 25-30 w Crysisie , ten silnik ma potencjal ,oby w koncu leijzi programisci zaczeli go wykozystywac i modernizowac . Edytowane 22 Września 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Dzis masakra 3gb ramu wchłoniete pozniej spadek 2.6gb.Wam tez przycina jak dogrywa plansze przy szybkiej jezdzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) Coś od twórców: można podnieść i usłyszeć komentarz psychola :D W którym miejscu to znalazłeś? :huh: -------------------------------- QX9650, 4 GB Mushkin DDR2, EVGA 780i, EVGA 9800GX2, Asus Xonar D2, 500GB WD Abbys, Samsung DVD-RW, Nec 90GX2 MultiSync Pro, NZTX Lexa, LC (Swiftech Apogee GTX, EK WB 9800GX2, Laing DDC 12V 1plus RT, M3 Thermaltake, Thermochill PA120.3). Edytowane 22 Września 2008 przez Melampus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Lokacja Frozen Paradise, przed wejściem do kopalni. Na jednym z budynków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 najfajniejsze są rekiny xd zabijają na hita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tip Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Dzisiaj pogralem sobie troche dluzej i musze stwierdzic, ze grafika jest jednak gorsza od podstawki :/ (detale full, dx9 1280x1024) Naprawde macie odczuce ze grafa jest lepsza? Przeciez nawet na tych screenach co tu wkleiliscie widac,ze grafika jest jakas taka nijaka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Dzisiaj pogralem sobie troche dluzej i musze stwierdzic, ze grafika jest jednak gorsza od podstawki :/ (detale full, dx9 1280x1024) Naprawde macie odczuce ze grafa jest lepsza? Przeciez nawet na tych screenach co tu wkleiliscie widac,ze grafika jest jakas taka nijaka :/ Ja mam odczucie ze grafika wcale nie jest lepsza, a czy gorsza to sie nie przygladalem ( tez full detal ). Dodali za to wiecej szczegolow i animacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RELOADED Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) Siema chłopaki pomoże ktoś ugrzęzłem w tym miejscu potwierdzam gra jest bardziej wciągająca niż jedynka chce sie powrócić do niej,pierwsza część szybciutko mi sie znudziła nawet połowy nie ukończyłem Piękne dzięki Kucyk za błyskawiczną odpowiedz faktycznie łatwe to było już wskoczyłem do jadącego pociągu i jest next level,pociąg podczas loadingu podobny do tych naszych krajowych :] jeszcze raz THX Edytowane 22 Września 2008 przez RELOADED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 idz do konca (nie wiem w ktora strone) wejdz po schodach, dojdz do konca, przejdz na druga strone i dalej juz ci nie bede tlumaczyc, nie rozumiem jak tam sie mozna zgubic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 j.w, do końca, potem po schodach, sa po jednej stronie. Jak tam się zgubić można ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Ja mam odczucie ze grafika wcale nie jest lepsza, a czy gorsza to sie nie przygladalemTo się przyjrzyj -może się okaże ,że lepsza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Muszę przyznać, że 1680x1050 i ustawienia "gracz" dosyć średnio chodzi na 88gt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 sednio , to fakt ale pytanko z "innej beczki" w viscie 64bit nie odpala sie w pełnym oknie ,po wejsciu do gł. menu i po zaznaczeniu opcji (pełny ekran) można grać bez paska dolnego ocb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 O kilkukrotne wciśnięcie alt+enter jak sądzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Czy Crysis Wars to cos podobnego stylowo do Quake Wars albo Wars: Enemy Territory ?? ktokolwiek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 O kilkukrotne wciśnięcie alt+enter jak sądzę.odpalilem to na XP (z opcjami na max.) i o niebo szybciej niż na Viscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...