kwasior500 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Widocznie zostały Ci śmieci w rejestrze, poszukaj wpisów z "warhead" w nazwie i powywalaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Wywaliłem wszystkie które znalazłem ale nie mogę wywalić wpisów od SecuRomu. Czy one mogą powodować takie akcje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zrób inaczej, włóż płytę do napędu, olej autorun, wejdź przez eksplorator na płytę i odpal setup.exe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Własnie tak chciałem zrobic ale niestety jak odpalam setup.exe to zaraz mi winda zakańcza proces. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Na pewno odpalasz exe (ten z ikonką Crysis)? Winda mi zamyka .msi (z ikonką instalatora). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jak odpalam plik.exe to rozpoczyna mi odinstalowywanie i tyle. Jak juz odinstaluje pyta się czy usunąć również save'y. Usówam svae'y i dalej mam to samo. Jakiś pomysł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teza Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 siema jaki jest najlepszy mod na grafike w chwili obecnej ? tylko Mster Config 3.01 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian777 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Chce dołączyć sie do pytania. Jaki jst najlepszy mod na grafike dla Crysisa Warhead ? Jeśli takowe w ogóle istnieją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Od czasu do czasu wracam sobie do Crysisa i Warhead'a. Fajna zabawa jak dla mnie. Ostatnio jednak odpalam sobie na w/w gierkach różne mody - głównie od grafiki. Teraz mam akurat na tapecie moda - Real Life Crysis. Modzik pod Crysisa. Spróbowałem jednak wrzucić go do Warhead'a, a dokładniej plik autoexec.cfg, który tworzy się w katalogu z grą Crysis. Ot skopiowałem go do katalogu z Crysis Warhead. W autoexecu jest dużo ustawień odnośnie grafiki. Ja od razu zmieniłem parametr r_depthoffield 1 na wartość 0 by mieć super ostry obraz w oddali. Do czego jednak zmierzam. Konfig po przerzuceniu do Warhead'a działa! I nie było by w tym może nic dziwnego (pomijając fakt, że sam mod zmienia jeszcze mapy - ale tylko te z Crysisa), gdyby nie to, że znikła mi jedna przypadłość. Mianowicie "słynne" i meczące wielu z Was doczytywanie tekstur z bliska (skałki w pierwszej mapie na drodze do kurortu)! Jeżeli gracie albo zamierzacie grać w Warhead'a to polecam zainstalować moda do podstawki - Crysisa - Real Life Crysis, a później przekopiujcie autoexec.cfg do katalogu z Crysis Warhead. Powinno Wam pomóc tak jak mi. Przy okazji polepszycie sobie ogólnie wygląd gierki bo jest tam nie z mała ilość innych parametrów. Nie zapomnijcie zmienić parametru "r_depthoffield". Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja parę dni temu też wgrałem Crysisa ( ale jedynkę). Rzeczywiście sandboxoa zabaw się nie nudzi tak jak większość do bólu liniowych FPSów. Jak ten mod wpływa na FPS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja parę dni temu też wgrałem Crysisa ( ale jedynkę). Rzeczywiście sandboxoa zabaw się nie nudzi tak jak większość do bólu liniowych FPSów. Jak ten mod wpływa na FPS? Troszeczkę zżera, z 5fps jak u mnie przy braku rozmycia oddali. Jak pobawisz się wspomnianym parametrem i ustawisz rozmycie w oddali to nawet nie jest tak źle. Wkurza mnie trochę tylko to, że w Crysisie pora dnia się szybciej zmienia, ale można to również uznać za urozmaicenie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...