Mighn Taghor Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Po instalacji Cat. 3.2 + control panel mam brak akceleracj w DirectX (9), a przy próbie reinstalki DX wyskakuje monit o tem, że mam wersje nie zatwierdzoną przez mikroshit - i nie wiem jak to ruszyć.... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 A zainstalowales nowy control panel??? Czy tylko same catalyst???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 tak - i nic, ale zrobiłem reaintalke windy - i poszło (jak zwykle k...a jego ....) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 No musialo byc albo jedno albo drugie. Ale sterki sa ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...