MaleJol Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam, Od kilku dni posiadam gamepada Logitech Chillstream Controller. Mam z nim problem. W specyfikacji (np. na komputroniku) jest napisane że pad posiada 9 przycisków. Kiedy testuje pada w "kontrolerze gier" to reaguje mi tylko na 8 przycisków. Kiedy przyciskam na przycisk gdzie znajduje się logo "Logitech" to pad nie reaguje. Przy włączaniu pada zapala mi się zielona obwódka wokół tego przycisku. Czy miał ktoś podobny problem? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 dokładnie tak ma być ... jak zainstalujesz stery do pada XBOX controller for PC będziesz miał pod tym przyciskiem "help" poza tym gałki też się wciskają więc w sumie PAD ma 11 przycisków :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwoz Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 dokładnie tak ma być ... jak zainstalujesz stery do pada XBOX controller for PC będziesz miał pod tym przyciskiem "help" poza tym gałki też się wciskają więc w sumie PAD ma 11 przycisków :] Witam, Czy ten pad współpracuje z xbox 360? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 nie .... za to oryginalne pady MICROSOFT działają z PC i X-pudłem 360 ... do PC wystarczy jeden nadajnik na 4 pady ... ja przesiadłem się z chillstreamów na MS, logi używam tylko jak brak padów i gramy w 4 osoby :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...