sideband Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) Download Info Update: Dodana wersja 1.1 , zmiany: - control panel wygląda jak w sterownikach 169 i starszych - kontrola AA poprzez tray-a w przypadku wyboru profilu z włączonym trayem Download Vista - Download Edytowane 1 Lutego 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 sideband Dzieki zassalem rano przetestuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeekee Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ktoś już sie może podzielić czy stery zwiekszaja wydajność ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew DC Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 stery wadliwe. Podczas instalacji ekran gaśnie(no signal) i już się nie zapala. Po resecie czarny ekran. Pomaga deinstalacja w trybie awaryjnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeus11 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 U mnie działają bez problemowo, jeszcze nie testowałem w grach tylko benchmarki. 3DMark2003 - 42530 3DMark2005 - 18900 3Dmark2006 - 12700 Zainstalowały się bezproblemowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 stery wadliwe. Podczas instalacji ekran gaśnie(no signal) i już się nie zapala. Po resecie czarny ekran. Pomaga deinstalacja w trybie awaryjnym najpierw odinstaluj poprzednie, nie instaluj jednych bezposrednio "na drugie" tak samo mi sie zrobilo przedwczoraj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Side jak wyglada sprawa ze wersja pod win xp x64 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Wersja 64bitowa jest niedostępna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Sideband Dzieki , to moje trzecie stery od czasu jak zmienilem oboz z ATI na NV Pierwsze na ktorych od strzalu udalo mi sie ustawic natywna rozdzialke mojego LCD TV 1360x768 DualView . Moje pytanie czy jest jakas opcja zeby w trybie Clone miec desktop 1024x768 a na TV rozdzialke natywna czyli 1360x768 . Jak narazie walcze z tym bez zadnych rezultatow :/ caly czas rozdzialka TV wraca do rozdzialki desktopu czyli 1024x768 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Czytałem o tym chyba na forum nvidii niestety nie da się , obsługa tv w sterach nvidii to lipa. Ati od tej strony ma o niebo lepsze stery. Być może z czasem uporają się z niektórymi problemami , nawet jakbym potrafił usunąć błędy związane z tv-out to nie moge podłączyć tv pod karte , bo będzie zgon karty :lol2: Edytowane 26 Stycznia 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Warto zmieniac z 169.09 rev 5? Ktos z 88GT moze przedstawic swoje spostrzezenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Raczej nie warto , a co potrzeba control panela z 171.16??? Bo można go wrzucić do 169.09 :wink: Trzeba czekać na 173.61 :wink: Edytowane 26 Stycznia 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 sideband Czy to moze robi jakas roznice ?? Bo ja mam TV podlonczony kablem DVI>--->D-Sub skoro w trybie Dual View jest cacy , to moze w trybie Clone to tylko kwestia jakichs Tweakow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 No właśnie nie ma żadnych tweaków :wink: , bo to poważniejszy problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Sideband Dzieki za dotychczasowa pomoc ostatnie pytanko W trybie Dual View PC-Desktop 1024x768 LCD TV 1360x768 odpalam Crysisa , obraz startuje oczywiscie na Monitorze PC Jak zrobic aby w tym trybie obraz z gry byl wyswietlany na PC i TV To samo dotyczy filmow , czy jest jakas mozliwosc aby je uruchamiac z kompa a wyswietlaly sie odraz una TV bez nurzacego przeciagania playera na ekran TV . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Szczerze to nie wiem , może to kwestia ustawień , które urządzenie ma być jako primary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Primary to oczywiscie Monitor 19'' 1024x768 Z filmami i aplikacjami okienkowymi juz sobie poradzilem z poziomu nView Desktop Managera wlaczylem opcje dodajaca do kazdego okna ikone dzieki ktorem moge wyslac dane okno/aplikacje na ekran TV Niestety co do gier i full screen nie ma takiej opcji Update : Nazekalem na stery ATI , ale to co wyprawia NVidia i jej Team jak wlonczylem nView Desktop po pierwszym restarcie systemu , zaczely sie zawieszac profile w RivaTunerze :/ proba wlonczenia jakiego kolwiek profilu zwis rivatunera i polkniecie 40% zasobow CPU jaja jak balony Edytowane 26 Stycznia 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...