wojtekBełchatów Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 mam problem z moim radeonem9600 128 mb, płyta główna ecs p4s5a\dx+, 384sdram, celeron 2ghz 128 kb cache i seagate 40 gb :/ Chodzi jakby chcial a niemógł... w cs'ie mam 25-35fps, unreal tournament1 czasami sie przytnie... zal POMOCY!!!!! juiced sie tnie, o nfsu2 juz nawet nie warto pisac... sterowniki ati catalyst najnowsze jakie znalazlem, do plyty glownej mam sterki z plyty, ale to nie robi za bardzo różnicy... pomozcie!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 w biosie fast write i agp na 8x ustawiles ?a to zaczelo ci sie robic od kiedy od zawsze ?czy teraz problem sie pojawil ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekBełchatów Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 agp na plycie glownej jest x4 tylko, w biosie cos zmieniac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 znajc fast write i zrob na enable jak jest wogole taka opcja,a to kupiles tego kompa i tak chodzi czy wczesniej bylo ok ?sprawdz w biosie jakie sa funkcje od agp i tym podobne i napisz jakie sa wogole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekBełchatów Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 niema fastwrite... jest graphic win size ustawiony na 64 mb... zmienic to na 128? sorki zadko bede odpisywal bo nie mam neta w chacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...