dayus Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Mam laptopa z serii TravelMate, model: 4020 Komputer ten posiada 4 guziczki obok guzika "POWER" 1 guzik: P 2 guzik: e 3 guzik: Internet - ten tylko dziala 4 guzik: Mail Foto: Czy istnieje jakis programik, ktory umozliwi mi przypisanie funkcji tym guzikom? Spotkal sie moze ktos z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Acer Launch Manager. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Dzieki,dziala. Ale mam jeszcze jedna sprawe, jak wywolac wstrzymanie systemu tymi guzikami? Musialbym utworzyc skrot do wstrzymania systemu i tego dodac w Lanch Managerze? Tylko problem jaki to ma byc skrot? A poprzez zamykanie pokrywy LCD nie uzywam wstrzymywania, dlatego przydaloby mi sie to na guziku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Tworzysz plik bat o treści: RUNDLL32 PowrProf.dll, SetSuspendState Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...