roth Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Poczytalem ostatnio o zasilaczach i postanowilem sprawdzic u siebie jakie mam napiecia. Wiec Plyta(8RDA+) pokazuje nastepujace:+5 to 4.811 V a 12 to 12.342 V. Niby to 5 malo ale jak zmiezylem na mierniku to pokazalo 5,09 wiec chyba ok. Teraz nie wiem czy zmieniac zasilke(rozwazam tego chiefteca z reklamy na banerze ale drogi troche) czy nie bo chyba napiecie jest ok. i tera pytania. Komu wierzyc? Plycie czy miernikowi? Czy wszyscy maja takie roznice w odczycie napiecia na tej plycie? Gdzie mozna kupic chiefteca w krakowie w sklepie zeby to zobaczyc albo cala obudowe P.S. Mam Codeshita 300wat 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 jezeli ci sie nic zlego nie dzieje z kompem np restarty nieoczekiwane lub cos innego to lepiej nie zmieniaj.......... nie naprawiaj rzeczy ktore dzialaja!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Restartow nie ma ale sie zastanawiam nad precyzja pomiaru napiecia na epoxie. Jak sa takie roznice to ciekawy jestem jak wyglada sprawa temperatur. Jak spisuja sie te Chiefteci na epoxach? Jakie macie napiecia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam18 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Zasilacz Foxconn/Deer 400W i napięcia są takie: Voltage Sensor(s) CPU Core Voltage : 2.05V +3.3V Voltage : 3.28V +5V Voltage : 4.87V +12V Voltage : 12.22V -12V Voltage : 2.04V -5V Voltage : 0.43V Standby Voltage : 4.90V Battery Voltage : 3.02V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 ja tez mam deera i +5 mam 4.87 co mnie troche dziwi bo na msi k7t le nie schodzilo ponizej 4.98. zastanawiem sie wlasnie czy odczyty lipne czy plyta siorbie tak duzo prada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 nie widze powodu zebys zmienial zasilke, chyba ze chcesz komus dac zarobic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...