Schranzer Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witam Ostatnio zmienilem komputer na taki jak w sygnaturze. I wlasnie wtedy pojawil sie problem z myszka. Problem polega na tym, ze po wlaczeniu komputera myszka nie dziala ( tzn swieci sie ale nie reaguje kursor ani przyciski). Trzeba ja odlaczyc i podlaczyc ponownie i wtedy wszystko gra. Wszelkie inne urzadzenia podlaczone do usb dzialaja po wlaczeniu komputera tylko nie myszka. Mam dwie i obie to samo na wszystkich portach usb. Kompletnie nie wiem co moze byc problemem. W biosie jest ok, sterowniki wszystkie najnowsze sa - usb tez chyba wadliwe nie jest skoro wszystko inne dziala tylko nie myszki - troche to denerwujace ciagle przelaczac myszke na start komputera - mam przejsciowke ps/2 ale wtedy nie moge poprzydzielac przyciskom swoich funkcji z ktorych korzystam. Ma ktos pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Może wymaga sterowników? Co to za model myszki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schranzer Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Logitech lx3 - wgralem mu setpointa - to nie wina sterownika.. jeszcze na starym sprzecie nie bylo problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schranzer Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Temat do zamkniecia - wina plyty glownej - dzis rano padla kompletnie kupilem nowa i wszystko smiga jak nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...