pakoo21 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witam mam pytanko wie ktoś o co chodzi z tym niespodziewanym błędem :( . A wiec od poczatku . w środę komputer sie nie chciał odpalic po 3 restartach ruszył . lecz nastepnego dnia juz tak nie było nic botują dyski ale nie było obrazu mysle wiec grafika załatwiłem grafike niby odpala xp okno odpala i robie restart kompa mysle nowa winda pomoze a tu taki błąd co to moze byc dyski dłączyłem grafe inna zalatwiłem płyta glówna ?? procek :( moj komp to barton 2500+ pł. gł. abit an7 1 gb ramu . Proszę o pomoc :) oki mozna usunac moj temat :) wyjołem 1kość ramu i działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Pamiec Ci poszla - "arcdisp.c." swego czasu byl dla mnie koszmarem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...