CavV6 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Chcę wymienić wszystkie diodki - począwszy od obudowy, flopa, poprzez CDki, kieszeń, aż po monitor... :arrow: czy wszedzie moge uzywac tych samych diodek (niebieskich), czy sprzety maja rozne napiecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 na 99% wszystkie diody beda na to samo napiecie(napewno z Cd-romu i przednie-zielona i czerwona), ale nie gwarantuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Siemano, W budzie czyli cd -rom, napięcie, dysk, nagrywarka, dyskietki mają takie same napięcie czyli 3 v. ale w cd i fdd som inne kształty diud i som stoszke drosze. A co do monitora to nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 mobo Zasilanie LED- 100% 3V(mam 2LEDy rownolegle :D); Mobo- HDD LED- 100% 3V (wiem bo lutowalem) FDD-99% 3V; CD- 99% 3V(jeszcze nie lutowalem, ale czytalem i wszedzie wymieniaja na 3V) Piter Mozliwe ze by sie nadaly LEDy SMD z komorek(3V)- cena jakies 2 zeta (zaleznie od koloru) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 W zaleznosci od cd-romu w sony mialem zwykle diody 3mm w lg sa SMD wiecy trudno sie je wymienia cenowo podobnie. Jak masz dobra lutownice to do dziela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...