zboras85 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Jak w temacie: foxconn czy ASUS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 IMHO Foxconn. Ale nie bierz w tym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Jak wyżej, Foxconn IMO lepszy, Asus ma straszliwą sekcję zasilania procka chociażby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Bierz foxconna i nie dygaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zboras85 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 IMHO Foxconn. Ale nie bierz w tym sklepie. mimo wszystko jestem zadowolony z tego sklepu wydałem tam juz ponad 4 tyś. (oczywiście nie moje :)) P.S. Dzięki wszystkim za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Jak wszyscy wyżej Foxconn ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 beka Zalezy chyba jaki Asus niskobudrzetowe P5K maja trzy fazowa sekcje zasilania P5K-Pro P5k-Premium/Deluxe i P5K-E maja Osmiofazowa ! ! i niech mnie nikt nie inputuje ze te sekcje sa slabe , zreszta wystarczy popatrzec na jakich mobasach ludzie bija rekordy OC blisko polowa rekordow swiata OC jest robiona na Asusach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...