Skocz do zawartości
Święty spamer

Obudowa Diamond

Rekomendowane odpowiedzi

Sorki że się nie odzywałem ale nie miałem neta bo mi anten wysiadła i nie miałem gdzioe pisać ale zrobiłem małe postępy gdyż załatwiłem 6 arkuszy plexy (1 arkusz o wymiarach zbilżnych do A3 i grubości około 2mm-3mm)

Obudowa z przynajmiej jej częsc będzie zrobiona a podstawe wykonam z 15mm szkła które kosztje około 100PLN za m2

Fotki nie wiem czy będą ale mam nadzieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki że się nie odzywałem ale nie miałem neta bo mi anten wysiadła i nie miałem gdzioe pisać ale zrobiłem małe postępy gdyż załatwiłem 6 arkuszy plexy (1 arkusz o wymiarach zbilżnych do A3 i grubości około 2mm-3mm)

Obudowa z przynajmiej jej częsc będzie zrobiona a podstawe wykonam z 15mm szkła które kosztje około 100PLN za m2

Fotki nie wiem czy będą ale mam nadzieje

czy my sie czasami nie znamy???? chyba tak :D czemu nie robisz tej obudowy???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć scyzor

Dla twojej wiadomości nie mam jeszcze podstawy bo plexa jest za droga a szkło kosztuje tylko 100 (w porównaniu plexa 10mm kosztuje około 250- 300zł) więc wole mieć spód ze szkła i włożyć więcej w inne części np komin.

1m2 szkła o grubości 10mm z wycięciem otworów zapłacę około 120zł a komin na zamówienie cena około 150zł za 115 cm długości i 15 średnicy.

Dzwoniłem tam przed chwilą (do firmy w której bym kupił szkło i zrobili otworki ) i powiedzieli że na szkło bym musiał poczekać bo go nie mają na stanie. w otworkach będą 2 wiatraki wolnoobrotowe 120mm

Ps: Scyzor 663 wystawo swojego moda bo jak wynik z planów ciekawie się zapowiada.

@EDIT

JEszcze coś dla ciebie scyzor663

Polska plaga miedzioków

www.miedziok.jest.in

Edytowane przez Święty spamer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi