Skocz do zawartości
maSTHa212

Ie7 I Google Search - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie

sprawa jest tego typu: mamusia uzywala IE6, ale komputer sie spytal czy chce upgradowac do IE7, no i oczywiscie kliknela Yes. To ze nowsza wersja jest kompletnie nie istotne. Chodzi glownie o drobiazg a mianowicie o wyszukiwarke Google. W IE6 miala po lewej stronie otwarty panelik Googla, miejsce do wpisania szukanej frazy i bezposrednio pod nim wyskakiwaly wyniki szukania ktore klikala i strona pojawiala sie na glownej stronie. Teraz problem jest taki ze ok, Google oczywiscie mozna dodac do IE7, ale jako zakladke w pasku a nie boczny panel, w bocznym panelu są Ulubione, Źródła i i Historia. I teraz pytanie: czy i jak dodać Googla do tego bocznego paska, żeby to wyglądało i działało jak w IE6. Ja nie używam od lat tego śmiecia, ale od rana w sobote mam sajgon w domu co delikatnie mówiąc mnie wkurza gdy pomyśle z jakiego powodu się to dzieje :mur: Z góry dzięki za pomoc.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy domyslny pasek po prawej stronie pokazujacy wyniki w aktualnie otwartej karcie nie wystarcza ? a moze google jako glowna i wtedy po otwarciu karty ma gotowa przegladarke ? musisz ja jakos przekonac ... ;p

w ostatecznosci powiedz : chcialas nowa wersje : to masz ;)

ja mam troche inne pytanie o IE7

czy da sie w nim zmontowac cos na kształt szybkiego wybierania w operze (nowa karta a tam gotowe mozliwosci wyboru jakiejs strony)

Edytowane przez chedder

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi