maSTHa212 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 witam serdecznie sprawa jest tego typu: mamusia uzywala IE6, ale komputer sie spytal czy chce upgradowac do IE7, no i oczywiscie kliknela Yes. To ze nowsza wersja jest kompletnie nie istotne. Chodzi glownie o drobiazg a mianowicie o wyszukiwarke Google. W IE6 miala po lewej stronie otwarty panelik Googla, miejsce do wpisania szukanej frazy i bezposrednio pod nim wyskakiwaly wyniki szukania ktore klikala i strona pojawiala sie na glownej stronie. Teraz problem jest taki ze ok, Google oczywiscie mozna dodac do IE7, ale jako zakladke w pasku a nie boczny panel, w bocznym panelu są Ulubione, Źródła i i Historia. I teraz pytanie: czy i jak dodać Googla do tego bocznego paska, żeby to wyglądało i działało jak w IE6. Ja nie używam od lat tego śmiecia, ale od rana w sobote mam sajgon w domu co delikatnie mówiąc mnie wkurza gdy pomyśle z jakiego powodu się to dzieje :mur: Z góry dzięki za pomoc. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Odinstaluj IE7, zaznacz żeby więcej go nie pobierał przy aktualizacjach i po problemie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 No takie rozwiazanie to ja znam <_< Ale nadal pozostaje kwestia do rozwiazania: czy sie to da zrobic czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chedder Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) a czy domyslny pasek po prawej stronie pokazujacy wyniki w aktualnie otwartej karcie nie wystarcza ? a moze google jako glowna i wtedy po otwarciu karty ma gotowa przegladarke ? musisz ja jakos przekonac ... ;p w ostatecznosci powiedz : chcialas nowa wersje : to masz ;) ja mam troche inne pytanie o IE7 czy da sie w nim zmontowac cos na kształt szybkiego wybierania w operze (nowa karta a tam gotowe mozliwosci wyboru jakiejs strony) Edytowane 20 Stycznia 2008 przez chedder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...