Lumperator Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Witam Ponad dwa lata mam analogową kartę MJPEG przechwytującą DC10plus z oprogramowanie Studio 7 i jasny gwint by to strzelił z tym XP. Na Windows Me wszystko ładnie się zgrywa, kompresuje (DivX), odtwarza. Na Windows XP sterownik odnajdywany jest wyłącznie przez Studio 7, natomiast Capturing przez VirtualDub'a kończy się komunikatem nieodnalezionego sterownika. Nawet jak już zgram film w Studio 7, to i tak załadowany plik do VirtualDuba źle się kompresuje (jakoś dziwnie zachowuje się film np. podczas przewijania). Posiadacze DC10plus, pomocy !!! Z góry dzięki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Miałem podobny problem u klienta(XPHome). Sprawę rozwiazał Pinnacle Studio 8(wersja zciagnięta z kazaa 151MB zawiera w sobie sterowniki do DC10). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Stery do DC10+ v8 możesz pobrać stąd (3.6MB): ftp://ftp.dystrybucja.ksk.com.pl/pub/Pinn...wareInstall.exe lub stąd: ftp://ftp.pinnaclesys.de/driver/pc/Studio...wareInstall.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORAN Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Witam serdecznie, Czy ktos może mi podać linka do ściągnięcia studia 8 pinnacla? Może wiecie co dzieje się z moja kartą bo od czasu kiedy zmieniłem płyte i kartę graficzną mam problem z kartą. Otóż po zainstalowaniu karty pojawiaja się kolorowe paski w oknie edycji. Dzwięk jest ale nic nie widać. Prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Masz podkręconego kompa? Karty Pinnacla nie lubią podwyższonego taktowania PCI, zamiast obrazu w oknie podglądu pojawiają się wtedy właśnie kolorowe paski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORAN Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Witam, Nie mam podkręconego kompa. Posiadam procesor Duron 1000, nową płytę i kartę graficzną GE FORCE FX. Nie wiem co sie stało. Kolorowe paski pojawiaja sie nawet przy odtwarzaniu filmu demo nagranego na płycie instalacyjnej. Czy mozliwe że karta mi siadła? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...