czak Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Mam sprzęt taki jak w sygnaturze. Chciałbym zmienic kartę graficzną na 8800 gts 640 mb. Moje pytanko jest takie. Czy mój zasilacz wystarczy do tego zestawu.Szkoda by było cos spalić :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choody92 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 A ten amacrox ma plombę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Mam sprzęt taki jak w sygnaturze. Chciałbym zmienic kartę graficzną na 8800 gts 640 mb. Moje pytanko jest takie. Czy mój zasilacz wystarczy do tego zestawu.Szkoda by było cos spalić :? Myślę ,że nawet na SLI z takich kart by wystarczył :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) A ten amacrox ma plombę?? Nie ma (przynajmniej z zewnątrz) Edytowane 19 Stycznia 2008 przez markee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choody92 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Z zewnątrz to ja wiem że nie ma. A w środku są jakieś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Plomb brak - dziś robiłem fanswapa na noiseblockera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choody92 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Dzięki za odpowiedź djdrake. A w jaki sposób podłączony jest wentylator (wlutowany czy na wtyczkę 3 pin)??? Edytowane 20 Stycznia 2008 przez choody92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) Dzięki za odpowiedź djdrake. A w jaki sposób podłączony jest wentylator (wlutowany czy na wtyczkę 3 pin)??? wentylator ma 2 piny, jest on wlutowany w przykręconą płytkę bezpośrednio do radiatora. Ja uciąłem w połowie kabli, zlutowałem i założyłem torebki termokurczliwe i wszystko ładnie gra. Może pokaże fotkę jak to wyglądało podczas rozbiórki: Edytowane 20 Stycznia 2008 przez djdrake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ale bidny ten zasilacz wewnatrz, Fortron 350W lepiej wyglada... (baardzo podobny w srodku, lepiej wykonany sie wydaje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ale bidny ten zasilacz wewnatrzHuntkey też bidny. Corsair / Seasonic / Antec też bidny. Tacens Supero też bidny. A czy są to zle zasilacze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damundo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Nie oceniajmy po wyglądzie i 'efekcie wizualnym', a po pracy i osiągach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Ale bidny ten zasilacz wewnatrz, Fortron 350W lepiej wyglada... (baardzo podobny w srodku, lepiej wykonany sie wydaje)Tak się składa, że fan-swapa w tym samym dniu robiłem na FSP350-60HLN. Obczaiłem dokładnie dwa zasilacze i Amacrox ma o wiele więcej bebechów. Waga Fortrona - 1,75 Kg, Waga Amacroxa - 2,30 Kg. Tak jak kolega wyżej - nie oglądamy tylko zasilamy chłopcy :P Edytowane 26 Stycznia 2008 przez djdrake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 a czy taki zasilacz (amacrox 450 lub modecom mc 400 [sa to te same konstrukcje tylko roznia sie wentylami]) dalby sobie rade z karta 8800gt oraz c2d wentyle w budzie etc? Czy lepiej nie ryzykowac? Bo nie chcialbym czegos zje*bac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 patrz konfiguracje @czaka z pierwszego posta , nie bedzie żadnych problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 do 2x 8800gs chyba nie starczy, nie? co byscie proponowali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...