cavarr Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Jedni przychodzą, inni odchodzą. W tą sobotę w wypadku zginął Chris Grajzer – twórca i współwłaściciel serwisu TuneUPC.net. Był to człowiek, który pomimo wielu przeciwności losu, jaką była m.in. bariera językowa, tworzył z niespotykaną w polskim Internecie pasją oraz determinacją kolejne publikacje na temat kart graficznych, pamięci RAM czy zasilaczy. Tym samym jesteśmy zmuszeni zamknąć serwis TuneUPC.net. Pozostanie on w obecnej formie do zakończenia umowy o hosting vortalu. Jeśli uda się uzyskać wyniki testów GF’a 8800 GTS 512 MB zamieścimy je tutaj w formie ostatniego niedokończonego artykułu. http://tuneupc.net/news.php?readmore=127 Panowie nie jestem pewien, ale chyba chodzi tu o ChrisG ?? >> http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=456 Jeśli to on, to ... :cry: :cry: Facet był naprawdę spoko i był z nami od początku - będzie mi go brakować. Odpoczywaj w spokoju [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ja mogłem też założyć temat o tym użytkowniku: http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=17060 ale nie zrobiłem tego. Zresztą była mowa już o tematach śmierci poruszana na forum-nie piszemy tego i nie zakładamy tematów o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Niestety to on :(, ale o nim nie napisać tożto bzdura !!! Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Gregor1230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) [*] @Grzechu_1990 Raczej spieranie się czyja śmierć była ważniejsza nie jest na miejscu. Jesli złamał regulamin to raport a nie piszesz swoje ... PS.jakiej on był narodowości ? bo polskim nieźle władał Edytowane 19 Stycznia 2008 przez M@TI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 [*] Kojarzyłem go , nie tylko stąd [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Polak, który wyjechał do stanów w młodym wieku - tak mi się wydaje. [*] A Grzechu jak zwykle musi dorzucić swoje 3 grosze :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Myślę, że dla niego można przymknąć oko na ten temat? jak nie to zamknijcie i tyle... Ja go bardzo szanowałem i nawet dostałem % i zpp po jednej akcji z nim w roli głównej tutaj można poczytać jak moderka potraktowała pół roku temu chrisaG i jego sposób pisania (przez to że nie mieszka w PL) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ech...Odwalal kawal dobrej roboty :cry: [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Niech powisi 24h zeby tylko nie dochodzilo do pyskowek etc. :| Szkoda chlopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 [*] Szkoda chłopa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 pomimo, że nie znałem szanownego Chrisa, to i tak postawię świeczuszkę [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 ['] "Niech mu ziemia lekką będzie" "Ostatnio aktywny Dzisiaj, 01:48" Czyli w piątek wieczór (-6h) jeszcze był na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 A wiecie może ile lat miał ? [*] [*] [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) ['] "Niech mu ziemia lekką będzie" "Ostatnio aktywny Dzisiaj, 01:48" Czyli w piątek wieczór (-6h) jeszcze był na forum. Nie byl. Jego brat z Focusem zalatwiaja jego sprawy do konca. Czasem handlowal sprzetem elektronicznym i po testach sprzedawal je na naszych portalach wiec sprawdzaja czy nie ma jakis zaleglosci. Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Firekage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Kolejny z forumowiczów odszedł i to kolejny, którego dość dobrze kojarzyłem, niech spoczywa w pokoju [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 ['] takie życie, ale miło widzieć że kogoś to rusza na pewno by się cieszył z tego tematu, że ktoś pamięta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Szkoda goscia, mimo iz kontaktu z nim nie mialem to jednak czesto "widzialem" i czytalem jego wypowiedzi. Martwi mnie jedynie los portalu ktoremu poswiecal sporo czasu... A zycie kopie w du.e jak zwykle, jeden dzien i tracisz kogos z kim miales kontakt kazdego dnia swojego zycia. Wspolczuje jego rodzinie, a userom ktorzy nie maja nic do powiedzenia a tylko zamieszczaja post w postaci swieczki polecam darowanie sobie takiej akcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) I ja się dołączę do kondolencji. Cokolwiek napiszemy w tym temacie i tak zabrzmi nie na miejscu... ale szkoda faceta, bo też każda moja styczność z nim na forum pokazywała, że był to prawdziwy pasjonat. Spoczywaj w pokoju! Edytowane 20 Stycznia 2008 przez draak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Niech odpoczywa w pokoju. [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 ['] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 kurcze.. był tutaj odkąd pamiętam.. szkoda, że nie można jakoś zaakcentować wyrazów współczucia i szacunku na pogrzebie, w końcu to stara wiara na tym forum i przyczynił do jego rozwoju ~ dołączam się do kondolencji [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Polak, który wyjechał do stanów w młodym wieku - tak mi się wydaje.On chyba nigdy nie był w Polsce. Chodź pamiętam, że miał taki zamiar - niestety nie zdążył :( Nie tak dawno jeszcze pamięci od niego dostałem... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 [*] [*] [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 "W tą sobotę w wypadku zginął Chris Grajzer" Wiadomo co dokladnie sie stalo ? :( [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 [*] :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...