Skocz do zawartości
cavarr

Odszedł Chris Grajzer

Rekomendowane odpowiedzi

Jedni przychodzą, inni odchodzą. W tą sobotę w wypadku zginął Chris Grajzer – twórca i współwłaściciel serwisu TuneUPC.net. Był to człowiek, który pomimo wielu przeciwności losu, jaką była m.in. bariera językowa, tworzył z niespotykaną w polskim Internecie pasją oraz determinacją kolejne publikacje na temat kart graficznych, pamięci RAM czy zasilaczy.

Tym samym jesteśmy zmuszeni zamknąć serwis TuneUPC.net. Pozostanie on w obecnej formie do zakończenia umowy o hosting vortalu. Jeśli uda się uzyskać wyniki testów GF’a 8800 GTS 512 MB zamieścimy je tutaj w formie ostatniego niedokończonego artykułu. http://tuneupc.net/news.php?readmore=127

Panowie nie jestem pewien, ale chyba chodzi tu o ChrisG ?? >> http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=456

Jeśli to on, to ... :cry: :cry: Facet był naprawdę spoko i był z nami od początku - będzie mi go brakować. Odpoczywaj w spokoju [*]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[*]

@Grzechu_1990

Raczej spieranie się czyja śmierć była ważniejsza nie jest na miejscu. Jesli złamał regulamin to raport a nie piszesz swoje ...

PS.jakiej on był narodowości ? bo polskim nieźle władał

Edytowane przez M@TI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że dla niego można przymknąć oko na ten temat? jak nie to zamknijcie i tyle... Ja go bardzo szanowałem i nawet dostałem % i zpp po jednej akcji z nim w roli głównej

tutaj można poczytać jak moderka potraktowała pół roku temu chrisaG i jego sposób pisania (przez to że nie mieszka w PL)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[']

"Niech mu ziemia lekką będzie"

"Ostatnio aktywny Dzisiaj, 01:48"

Czyli w piątek wieczór (-6h) jeszcze był na forum.

Nie byl. Jego brat z Focusem zalatwiaja jego sprawy do konca. Czasem handlowal sprzetem elektronicznym i po testach sprzedawal je na naszych portalach wiec sprawdzaja czy nie ma jakis zaleglosci.

Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda goscia, mimo iz kontaktu z nim nie mialem to jednak czesto "widzialem" i czytalem jego wypowiedzi. Martwi mnie jedynie los portalu ktoremu poswiecal sporo czasu... A zycie kopie w du.e jak zwykle, jeden dzien i tracisz kogos z kim miales kontakt kazdego dnia swojego zycia. Wspolczuje jego rodzinie, a userom ktorzy nie maja nic do powiedzenia a tylko zamieszczaja post w postaci swieczki polecam darowanie sobie takiej akcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja się dołączę do kondolencji.

Cokolwiek napiszemy w tym temacie i tak zabrzmi nie na miejscu... ale szkoda faceta, bo też każda moja styczność z nim na forum pokazywała, że był to prawdziwy pasjonat. Spoczywaj w pokoju!

Edytowane przez draak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze.. był tutaj odkąd pamiętam.. szkoda, że nie można jakoś zaakcentować wyrazów współczucia i szacunku na pogrzebie, w końcu to stara wiara na tym forum i przyczynił do jego rozwoju ~ dołączam się do kondolencji [*]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...